Skip to main content

Reality show tragic. Sportivi olimpici francezi au pierit în Argentina într-un accident de elicopter. Filmau un program TV cu celebrități

 

Dropped
Foto: Associated Press

Publicitate

Zece persoane, printre care campioni olimpici francezi și jurnaliști au murit într-un accident de elicopter în Argentina, în timpul filmărilor pentru Dropped, un show de supraviețuire cu celebrități, scrie mashable.com.

Două elicoptere, cu care echipele emisiunii erau transportate, s-au ciocnit în aer. Opt victime făceau parte din echipa emisiunii. Guvernul din provincia La Rioja (unde a avut loc accidentul) a anunţat într-un comunicat că printre cei zece morţi se află şi sportivii francezi Camille Muffat, medaliată cu aur la înot la Jocurile Olimpice, Alexis Vastine, medaliat olimpic la box, şi navigatoarea Florence Arthaud, notează Mediafax, care citează Associated Press.

Printre victime se mai numără regizorul Laurent Sbasnik, producătorul Edouard, Brice Guilbert (artist) și jurnaliștii Lucy Mei-Dalby și Volodya Guinard.

La concursul Dropped au participat mai mulți sportivi din Franța: înotătorul Alain Bernard, ciclistul Jeannie Longo, fotbalistul Syilvain Wiltord, Anne-Flore Marxer (snowboard) și Philippe Candeloro (skater). Aceștia nu se aflau în elicopterele care s-au ciocnit.

FORMAT. Dropped a fost creat de postul TF 1, ca un format cu celebrități, de tip „survivor”. Participanții sunt lăsați în diverse zone, doar cu rezerve de apă și trebuie să-și procure singuri hrana și să-și construiască adăposturi până ajung într-o zonă civilizată.

Legătura cu echipa de producție este ținută printr-un GPS< pentru a fi reperați în caz de urgență.

GALERIE FOTO

  • Elicopterele s-au prăbușit în provincia La Rioja. Foto: AP via Daily Mail
  • Dropped 7
  • Dropped 6
  • Dropped 5
  • Dropped 4
  • Dropped 3
  • Dropped 2
  • Dropped 1

Compania care produce show-ul, Adventure Line Production, a remis un comunicat legat de incident:

„Confirmăm tragicul eveniment din timpul filmărilor pentru cel de-al doilea sezon Dropped, desfășurat în Argentina. Două elicoptere s-au ciocnit la scurt timp după decolare, accident soldat cu zece victime.”

Trailerul emisiunii Dropped:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • in ritmul asta, cat de curand, poate se va ajunge sa se faca Reality-Show-uri in stil Hunger Games, cu cat mai multi concurenti sa moara in cine stie ce probe, si Ultimul concurent ramas in Viata sa fie Castigatorul (eu personal, as vedea chestii de genul asta).

Trimite un comentariu