Skip to main content

Reality Show-ul Lecții de viață, la Pro TV din 30 martie. Va prezenta povești despre „trădare, suspiciune, dezamăgire, iubire, pasiune”

 
Reality Show-ul Lecții de viață, la Pro TV din 30 martie. Va prezenta povești despre „trădare, suspiciune, dezamăgire, iubire, pasiune”
Pro TV

Pro TV lansează din 30 martie emisiunea reality Lecții de viață, prezentată de post drept „o producție de tip ficțiune, bazată pe situații și întâmplări reale, din viața cotidiană a familiilor”.

Publicitate

Producția va fi difuzată zilnic, de luni până vineri, de la 18:00, și vor fi prezentate povești despre „trădare, suspiciune, dezamăgire, iubire, pasiune și multe altele”.

Emisiunea va avea printre subiecte un cuplu de „tineri” însurăței, în care diferența mare de vârstă dintre cei doi duce la multe certuri, o relație tensionată între o mamă și fiica ei, în care intervine iubitul mamei și problemele pe care și le creează singură o femeie supraponderală.

Emisiunea La Măruță, difuzată în prezent pe tronsonul 17.30 - 19.00, va fi mutată tot din 30 aprilie de la ora 16.00 și reluată de la 17.30 la 18.00, după știri, după cum paginademedia.ro a anunțat AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • 1.publicul pro tv nu va gusta din acest gen de emisiune,era mai ok daca era la kanal d
  2.maruta a mai fost difuzat vinerea de la ora 16 ,pare ca se numea la maruta de weekend si mare audienta nu facea ,mai mult de 4-5 puncte de rating nu scotea asa va fi si acum ,daca nu mai rau.
  3.vad o mare oportunitate pentru cresterea emisiunii teo show pe acest interval 17:00-18:30
  4.daca acesta emisiunea nu va prinde si sigur nu va prinde va avea aceiasi soarta la fel ca a emisiunii,,vine cheful,, si in cel putin 2 saptamani maruta isi va relua emisiunea pe tronsonul orar binecunoscut 17:30-19:00
 • Reality-show-urile astea sunt cu actori de duzină și scenarii inspirate din viata reala si scrise de scriitori ratați prind la prostime...care chiar cred că filmările alea cu ”camera ascunsă” sunt pe bune..asta chiar daca la inceputul si la finalul emisiunii se va mentiona ca aceasta este o fictiune.
  Genul acesta de emisiuni au audiențe bune și f bune acolo unde se difuzează - mai ales la Kanal D. Nu știu în ce măsură vor ”prinde” la publicul comercial al Pro tv.
 • Si reluarea serialului "Puterea destinului" ? Incepea la ora 16:00. Acum, la ce ora ? Sau nu mai difuzeaza reluarea ?
 • Daca actorii sunt la fel de prosti ca cei de la Kanal D , e clar .

  Ce gusturi pot avea romanii , sa aleaga sa isi piarda vremea cu asemenea porcarii . Toate televiziunile din Romania sunt facute pentru somerele grase trecute de 50 de ani , consumatoare de detergenti , medicamente si tigai delimano ?
 • Showul ăsta este produs de Constantin Entertainment, tot cei care au făcut ” Vine cheful ”. Acum să vedem câți români vor crede că acest show e bun. Show pentru că nu este un reality... E fake la fel cum s-a mai spus.
 • Reality Show-ul Lecții de viață va incepe pe 30 martie 2015 nu 30 aprilie 2015,este o greseala de la ei,se mai intampla ,nimeni nu este perfect.

Trimite un comentariu