Skip to main content

Revista VIP, relansare cu Gianina Corondan redactor-șef

 

Coperta VIP 2015

Publicitate

Realizatoarea TV Gianina Corondan coordonează echipa redacțională a revistei VIP, care va fi relansată într-o nouă formulă editorială. Ea este redactor-șef al publicației și se ocupă de partea redacțională împreună cu ziaristul Radu Buzăianu, care este redactor-șef adjunct.

VIP reapare pe piață după o pauză de două luni. Publicația va apărea trimestrial, pe hârtie glossy, în 72 de pagini și va fi pe piață începând de luni, 30 martie. Va costa 10 lei.

Pe coperta noii reviste VIP sunt Teodora Mareș și Adrian Păduraru, actorii din filmul Declarație de dragoste, de acum 30 de ani.

Formula editorială, axată pe elementul nostalgic" este explicată în editorialul revistei de către Radu Buzăianu:

"Există aceste două mari apucături. Ce e nou şi nostalgia pentru ce-a fost. Stăteam în mijlocul lor şi ne gândeam. Pe care s-o alegem. Cum să fie revista?

Aducem trecutul în prezent. Şi am început cu începutul. 30 de ani de la premiera filmului Declaraţie de dragoste. Au fost şi alte idei, nu spun cu cine, persoane importante. Ne-am oprit nostalgic la filmul acesta.

Şi l-am adus în prezent. I-am reîntâlnit unul cu celălalt, pe cei doi actori. Aşa
arată ediţia de primăvară a revistei VIP. 30 de ani distanţă de la love story-ul celebru."

Revista este editată de Editura Arte și de către Vizitic Marketing.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Am reusit sa intru in posesia ultimului numar (de vara) a revistei VIP! Mi-a placut de la A la Z, adica in integralitate! Este o reusita a noii echipe drept pentru care va adresam sincere felicitari! Si fiindca ati inceput-o atat de bine, va sugerez ca in cel mai scurt timp sa ne puneti la dispozitie noua cititorilor si prietenilor Dv. un sait special dedicat acestei reviste! Va dorim succes!
  • Am o placere deosebita sa revad de fiecare data acest film. O frumoasa poveste de dragoste pe care ne-am dori cu totii sa o traim in perioada liceului.

Trimite un comentariu