Skip to main content

REZULTAT. Cine a câștigat concursul Russell Hobbs din cei aproape 400 de participanți

 

jewels_collection_russell_hobbs 1

Publicitate

Aproape 400 de participanți s-au înscris la concursul Russell Hobbs de pe Paginademedia.ro. Premiul: un produs Russell Hobbs sau un voucher în valoare de 250 de lei.

Paginademedia.ro vă prezintă câștigătorul concursului:

Concursul a fost câștigat de Mircea Enache, care își dorește un robot de bucătărie Russell Hobbs Illumina.

Câștigătorul a fost desemmnat printr-o extragere pe site-ul tragerilasorti.ro, unde se poate consulta lista completă a celor înscriși în concurs.

Reamintim în ce a constat concursul:

Mecanismul:
Ce produs Russel Hobbs ți-ai dori?
Participanții au intrat pe site-ul Russell Hobbs, și-au ales produsul și au postat răspunsul sub forma unui comentariu. Premiul: un produs în valoare de 250 de lei. Dacă produsul ales este mai scump, premiul este un voucher de 250 de lei.

Concursul s-a derulat timp de două săptămâni.

18275_Inset1-1

Russell Hobbs, cel mai iubit brand de electrocasnice mici din Marea Britanie, implineste 60 de ani. Inventatorul fierbatorului electric si al cafetierei care pastreaza cafeaua calda, Russell Hobbs are in prezent colectii complete pentru mic dejun si gatit, care se deosebesc printr-un design deosebit si prin inovatie. Alege-ti aparatul preferat de pe www.russellhobbs.ro si poti castiga un voucher de 250 de lei cu care sa-l cumperi!

black_glass_toaster_russell_hobbsillumina_collection._russell_hobbs

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Buna, nu este nicio problema ca ne-ai semnalat :). Chiar iti multumim! Ne-ar ajuta daca ne-ai putea trimite un print screen, pentru a da mai departe programatorului nostru. Imi poti trimite, te rog, pe iulia.bunea @ paginademedia.ro?

    Multumim!
  • Nu vreau sa intru in polemici cu dumneavoastra. Lasati-mi o adresa de contact si va dau printscrren-ul. In Chrome chiar nu este afisat continutul articolului. Multumesc pentru intelegere.
  • Se pare ca numai in Internet Explorer se poate vedea rezultatul. Cred ca aveti problem cu site-ul, pentru ca in Chrome (ce folosesc eu) nu apare si articolul.
  • Lucian, In fraza a treia scrie: Concursul a fost câștigat de Mircea Enache, care își dorește un robot de bucătărie Russell Hobbs Illumina.

Trimite un comentariu