Skip to main content

Salam la TVR. Florin Salam printre „eroii” Iulianei Marciuc, la emisiunea Destine ca-n filme

 

Destine Marciuc si Florin Salam 31 martie

Publicitate

În această săptămână, primul invitat al Iulianei Marciuc la „Destine ca-n filme” este manelistul Florin Salam, anunță postul public. „Îl descoperim altfel decât îl cunoaştem, altfel decât îl cataloghează lumea”, se mai arată în comunicatul TVR.

Artistul care a concertat cu Paula Seling, Goran Bregovic şi cu Gipsy Kings, „a fost marcat profund de moartea prematură, la numai 27 de ani, a soţiei sale”.

„În încercarea de a-şi domoli imensa durere sufletească, el a căzut în patima drogurilor şi a alcoolului, însă a avut puterea de a depăşi aceste dependenţe. Acum, Florin Salam îşi continuă viaţa alături de copiii săi şi vorbeşte despre capcana pe care o reprezintă drogurile - dând un puternic semnal pentru pericolul “morţii albe”.”, mai spun reprezentanții postului public.

Emisiunea va fi difuzată marţi, 31 martie, de la ora 21.00, la TVR 2

Tot în această săptămână, Iuliana Marciuc o va avea invitată pe Raluca van Staden, o cercetătoare din România cunoscută de întreaga lume ştiinţifică. În 2010, la Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva, a primit Trofeul de aur pentru cea mai buna femeie-inventator.

Invenţia sa, care ar putea salva vieţi, este un senzor care poate depista precoce în organismul uman celulele canceroase, direct din proba de sânge, printr-o procedură simplă care durează mai puţin de 6 minute, înainte de a avea simptomele bolii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Eu as vrea sa nu il mai vad pe Ponta la TVR . Sau pe Nistorescu . Salam are publicul lui platitor de taxe la TVR . Nu agreez genul ,dar nu cred ca ar trebui sa fie o problema ca apare Salam la TVR tinand cont de argumentul reprezentativitatii . Daca toti cei care se revolta pe facebook si pe forumuri s-ar uitat la emisiunile culturale de la TVR poate le-am vedea programate la ore normale de privit la TV si nu dupa miezul noptii .
    Salam apare pe albumul lui Bregovic si e invitatul lui in concerte . E un tip cu o notorietate mare care are si o poveste de viata interesanta ( dependenta de droguri ,renuntarea la ea etc ) . Sa lasam ipocrizia la o parte si sa comentam emisiunea dupa ce e difuzata .
    Cati dintre cei care se revolta ca apare Saalam la TV s-au uitat la ultima emisiune a lui Stefanescu sau la Nocturne . Ca la filme nu ne mai putem uitat la TVR1 dupa ce s-a trezit Stelian Tanase in gand cu BBC NEWS si talkshowrile in prime time( aceleasi pe care le vedem la toate celelalte televiziuni de stiri )

Trimite un comentariu