Skip to main content

Situaţie halucinantă la CNA. Un membru s-a trezit cu un bilet lipit pe uşă: „Mult stimată şi iubită conducătoare”

 
Situaţie halucinantă la CNA. Un membru s-a trezit cu un bilet lipit pe uşă: „Mult stimată şi iubită conducătoare”

UPDATE. La sediul CNA a venit poliţia pentru a ridica amprente de pe uşa biroului lui Gabriel Tufeanu. 

Publicitate

foto facebook Narcisa Iorga
foto Facebook Narcisa Iorga

Gabriel Tufeanu, membru al CNA, a chemat Poliţia şi Jandarmeria la sediul CNA, după ce a găsit pe uşa biroului său o foaie de hârtie pe care era scris un text ironic la adresa conducerii instituţiei, Tufeanu considerând că acest gest este "o presiune şi o hărţuire" a sa, scrie Mediafax.

El a mai spus că a găsit hârtia respectivă când s-a dus în sediul CNA marţi, imediat după ce membrii Consiliului au fost audiaţi la Comisia pentru cultură a Camerei Deputaţilor.

„Este pe uşa mea. Am găsit-o când m-am întors de la Parlament. Era lipită în exteriorul uşii", a spus Gabriel Tufeanu, precizând că nu a văzut alte hârtii cu textul respectiv în celelalte zone din CNA.

"Eu am chemat Jandarmeria şi Poliţia, pentru că mi se pare o presiune, o hărţuire la adresa mea şi nu pot să-mi desfăşor activitatea şi să fiu imparţial în felul acesta, conform legii (...) Eu vreau să pot să lucrez în continuare. Nu ştiu de ce şi nu ştiu cine ar putea face presiune împotriva mea. Eu chiar astăzi nu am spus nimic (la audierile de la Comisia pentru cultură a Camerei Deputaţilor, n.r.), chiar nu înţeleg sincer şi eu vreau să pot să-mi desfăşor activitatea. Atât. Dar nu vreau să fiu influenţat. Vreau să fiu imparţial şi să lucrez cum am lucrat până acum şi sper că am dovedit că sunt corect şi urmez spiritul legii în tot ceea ce fac. Sper că am dovedit lucrul ăsta", a mai spus Gabriel Tufeanu.

Biletul ironic începe cu „Mult stimată şi iubită conducătoare”

bilet_foto Mediafax
Sursa foto: Mediafax

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus