Skip to main content

Speakeri de la New York Times, El Pais, Facebook și Google, la ICEEfest 2015

 

Organizatorii ICEEfest - Interactive Central and Eastern Europe Festival anunță că 25 de speakeri au confirmat prezența la evenimentul din acest an. Sunt reprezentanți ai The New York Times, El Pais, Facebook, Google, Twitter, Skype, Shazam și Uber.

Publicitate

Peste 70 de speakeri si cel putin 2.500 de participanti in public din 20 de tari sunt asteptati pentru cele 2 zile de festival, in 11 si 12 iunie, la “Grand Cinema & More”, in Baneasa Shopping City.

Dragoș Stanca, fondator și director al festivalului:

“Asteptam in scurt timp numele speakerilor de la inca cel putin 30 de companii importante din domeniile care ne intereseaza: media, marketing, e-commerce, adtech, aplicatii. Pe scurt, ICEEfest va continua sa creasca si cred in continuare ca Bucurestiul are pozitia strategica necesara pentru a deveni un centru regional major al industriei Internetului”.

Pe langa prezentari inspirationale si workshopuri aplicate pe diverse specializari, ICEEfest va cuprinde anul acesta si doua evenimente-satelit distincte, in fiecare seara: “Viral Music Night”, in 11 iunie si “Viral Movie Night”, in 12 iunie.

De asemenea, in cadrul festivalului va continua competitia dedicata start-up-urilor , “200 Seconds of Fame”, precum si editia locala a celor mai respectate premii internationale ale industriei, “IAB MIXX.

Festivalul va fi animat, pe toata durata sa, de actorul si comediantul britanic Jeff Leach.

ICEEfest este organizat de Think Digital Group cu sustinerea IAB Europe. Bilete la pret redus mai sunt disponibile pentru doar cateva zile (pana pe 31 martie), pe site-ul oficial www.ICEEfest.com.

VIDEO. Ce s-a întâmplat la ediția de anul trecut ICEEfest

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu