Skip to main content

Telekom România lucrează cu trei agenții pe zona de digital: iLeo, Interactions şi Kinecto

 

telekom

Publicitate

Telekom Romania dezvoltă proiecte şi campanii de marketing digital împreună de trei agenţii de online – iLeo, Interactions şi Kinecto. Cele trei agenţii vor oferi servicii de creaţie online, vor asigura implementări şi dezvoltări tehnice, optimizări de performanţă şi vor derula campanii specifice proiectelor digitale ale Telekom, anunță compania.

iLeo, Interactions şi Kinecto au fost desemnate în urma unei licitaţii la care au participat şase agenţii specializate în servicii de comunicare online din România. Cei trei câştigători vor susţine toate liniile de business ale Telekom Romania – retail, portaluri de conţinut, website-ul telekom.ro – şi vor oferi concepte creative şi soluţii diversificate pentru nevoile de business ale companiei, adaptate mediului online.

iLeo este parte a Leo Burnett Group și este deținută în majoritate de către Publicis. Interactions este o agenție de comunicare digitală, specializată în programe ample de eCRM.

Fondată în 2002, Kinecto este parte din Isobar, o agenție digitală globală, care reunește 3.700 de specialiști în birourile din 42 de țări. Kinecto îmbină cu succes creativitatea, strategia, tehnologia și datele pentru a conecta în mod eficient brandurile cu consumatorii lor

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu