Skip to main content

Tolontan, despre declarațiile lui Ponta: Mi se pare o lipsă de discernământ. Dreptul publicului de a fi informat nu trece prin bilanțul contabil

 
Tolontan, despre declarațiile lui Ponta: Mi se pare o lipsă de discernământ. Dreptul publicului de a fi informat nu trece prin bilanțul contabil
Tolontan GSP

“Dreptul publicului de a fi informat nu trece prin bilanțul contabil”, spune ziaristul Cătălin Tolontan despre ultimele declarații ale lui Victor Ponta. Reamintim că premierul a declarat că va răspunde doar întrebărilor ziariștilor care reprezintă companii cu taxele plătite.

“Mi se pare o lipsă de discernământ să faci exact ceea ce făcea Traian Băsescu și să confunzi ziariștii cu societățile comerciale la care sunt angajați ”, a punctat Tolontan pentru Paginademedia.ro. “Dreptul publicului de a fi informat nu trece prin bilanțul contabil”, a continuat ziaristul.

Publicitate

Cătălin Tolontan:

“Următorul prim ministru o să spună că nu vorbește decât cu societățile pe profit.
Dacă Barack Obama ar proceda la fel ca Victor Ponta, atunci nu ar discuta cu multe site-uri și ziare americane importante, care au o bază nonprofit, plătind altfel taxele sau fiind scutite de unele dintre ele.”

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Si totusi,scoateti banii băăă !!Daca nu inchideti sandramaua si nu mai platiti reporteri la negru cu bani sifonati de Udrea,Vanghelie,Ioan Niculae,etc.Cica asa e in democratie,daca merge afacerea activezi pe piata,daca nu inchizi si nu mai esti "jurnalist", ca nu merge.Daca nu au bani sa isi plateasca impozitele cum au bani sa plateasca reporteri care sa puna intrebari stupide?

Trimite un comentariu