Skip to main content

Vibe FM și-a schimbat oficial profilul. Postul a trecut de la dance, la soft gold

 

vibe fmDe la Vibe FM cu muzică dance, la soft music. Trustul media Lagardere a anunțat, din această săptămână, schimbarea poziționării Vibe FM.

Publicitate

Alice Tudor (care vine de la Kiss FM) și Camelia Chenciu (cu experiență de programe la Radio 21) vor prezenta principalele programe ale Vibe FM.

Andrada Burdalescu, jurnalista care coordoneazăîn România activitățile trustului Lagardere: „Trustul Lagardere are o poziționare strategică pe piața din România, cu Europa FM un radio adult care se adresează publicului activ, responsabil, curios să afle și săînțeleagă ce se întâmplăîn jur, cu Radio 21 o stație de distracție destinată tinerilor și cu Vibe FM care completează, acum, portofoliul poziționării pe piața, adresându-se celor care vor o muzică relaxantă, soft, care le trezește amintiri frumoase. Vrem să acoperim o plajă cât mai largă a audienței și vom continua să realizăm și să le prezentăm ascultătorilor noștri cele mai atractive programe pentru fiecare categorie de public, în funcție de stația radio pe care o ascultă, fideli crezului nostru în profesionalism și independență editorială".

CNA a aprobat la data de 27 ianuarie transformarea Vibe FM din post dance, într-unul „soft gold”, după cum paginademedia.ro a scris AICIVibe FM  are șapte licențe – una prin satelit, în București, și stații locale cu transmisie terestră în Bacău, Buzău, Onești, Tulcea, Zimnicea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Ca de obicei... ce e bun, se termina repede... probabil studiile avansate de piata ale VibeFM si profilul majoritar al consumatorilor de muzica (ascultatori), au indicat faptul ca pentru a castiga market share si un awareness mai bun cat si imbunatatirea tuturor indicatorilor de piata si brand, trebuia sa se intample aceasta nefericita schimbare... iar VibeFM isi asuma pierderea ascultatorilor actuali in favoarea altora noi, posibil mai numerosi... Nu contest decizia neavand toate datele necesare dar in niciun caz nu vom mai asculta VibeFM in orice sala de fitness in care intram, orice Pub/Cafe, pe radio, pe net, petreceri private, chiar si unele cluburi uneori sau in orice alta situatie... Pacat... dar si mai pacat e ca nu a mentinut varianta de online in vechiul format: "Postul Vibe FM va rămâne în varianta dance, așa cum este acum, numai în online, potrivit lui Sorin Dragomir" http://www.realitatea.net/veste-cumplita-pentru-fanii-vibe-fm_1618729.html
  • dupa radio guerrilla acum si asta ! totul pentru ban, totul pentru consum...sa asculte masa !!!:P
  • 1. Ce au facut oamenii din Lagardere cu SmartFM? Era pe același target

    2. Verdict dupa 5 zile: Copie Magic. Playlist copy-paste 1 la 1, Inclusiv jingles-urile

    Astept un radio chill/ambient
  • Groaznic... Voi mai asculta vibe când voi împlini minunata vârsta de 100 ani. Cea mai neinspirata decizie din pct meu de vedere. As spune "rusine", dar na...
  • In afara de Robert, caruia ii multumesc pentru frumosul mesaj adresat lui Grigore, e foarte clar ca nu intelegeti aceasta afacere numita radio. Printr-un alt post de soft, lagardere subrezeste magic fm care a 'furat' ascultatori de la europafm. radio 21 prin aducerea lui gainusa, ia ascultatori de la kissfm. din pacate, DA, in Romania e mai sexy sa demolezi, dar piata de publicitate este proasta si mica. castigator din toata afacerea e rockfm a carui audienta este in crestere si va mai creste. pana apare un produs similar pe piata. cam asta e 'afacerea' cu lansarea unui radio cu 2 dj. sunt de ajuns ;)

Trimite un comentariu