Skip to main content

VIDEO. S-au supărat că șterge vopseaua cu pisica. Spotul Oskar, 20 de reclamații la CNA

 

Oskar_IQAds
Sursa foto: IQads

Publicitate

Pisica buclucașă. Consiliul Național al Audiovizualului a primit 20 de reclamații pe subiectul unei reclame la vopseaua lavabilă Oskar. Problema? Un bărbat care șterge un perete pătat cu vin cu ceva ce pare a fi o pisică albă și pufoasă.

Printre semnatarii reclamației se numără și o organizație neguvernamentală, Asociația pentru apărarea Drepturilor și Intereselor Consumatorilor .

Din sesizarea organizației: „Am constata că v-a scăpat un clip publicitar, pentru vopseaua Oscar prin care un animal este chinuit de către soțul sau partenerul de viață. Mai concret bărbatul după ce privește un perete murdar, pune mâna pe motanul sau pisica albă din locuință și șterge câteva secunde cu blana acestuia murdăria, în timp ce acesta miaună toată perioada.”

Reclama la Oskar, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Astia de la vopseaua oskar care a facut reclama s*** ca folosesc o pisica cu care sterge petele de vin! Asta inseamna maltratare animala! Mie personal imi face scarba cand vad reclama!Ce sa mai zic..***
 • Am crezut ca am eu o problema...urăsc reclama și sentimentul pe care mi-l da atunci când miorlaie pisica.
  Nu mi se pare o reclama câtuși de puțin amuzantă, din contra.
  Ma bucur sa știu ca mai sunt și alții ca mine.
 • Pentru Tudor Panait: Esti exagerat cand te-ai legat de Dna. Cezara Dafinescu. Ptr.cultura ta: Dna Dafinescu este o ACTRITA din generatia de aur, foarte cunoscuta (bineinteles de cei care apreciaza arta, nu de cei de pe maidan - probabil ca aici esti tu). Este o DOAMNA respectabila, pe care o cunosc multi romani si nicidecum o "cucoana" (cum spui tu). Ar trebui sa-ti revizuiesti comportamentul si s-o lasi mai moale cu jignirile, ca tu esti un neica-nimeni pe langa Dna Dafinescu. Iar in legatura cu reclama: am avut nevoie de vopsea (20kg) si am specificat clar ca nu vreau vopsea Oskar. Mi se pare cea mai neinspirata reclama, care promoveaza chinuirea animalutelor. RUSINE celui care a facut asa reclama.
 • Tu chiar ai o problemuţă cu acest cuvânt. Ţi se pare original sau interesant, că nu te înţeleg?! De când trăiesc pisicile-n junglă? Iar, dacă a adopta animale înseamnă "a face o junglă" atunci tu nu ai luat parte la manifestări umane care depăşesc orice animal din "junglă". (Nu, pisica nu trăieşte acolo, pricepe o dată. Este felină, dar nu este nici leu, nici tigru, nici pumă..)
 • La ce mentalitate ai, aş spune că locul tău este acolo.
  A, încă ceva te-aş mai ruga să gândeşti înainte să vorbeşti. Dacă nu procesezi bine ceea ce urmează să spui şi te laşi purtată de "fantezia creatoare" nu pari mai inteligentă. Ca să pricepi de ce afirm acest lucru, adresează-ţi o simplă serie de întrebări : 1. Ce animal apare în reclamă? 2. Trăieşte acel animal în junglă? 3. Câţi oameni au un astfel de animal? 4. Câţi oameni care au copii au un astfel de animal. 5. Câţi dintre copiii care vizionează asemenea reclame nu se simt răniţi de ceea ce văd?
  Ceea ce am spus nu este sub nicio formă un rezultat al răutăţii, însă reclama mi se va părea amuzantă exact atunci când jungla va fi plină cu pisici.
 • Auzi Nadia , eu iti propun sa faci o jungla in casa, adopta toate animalele, daca le iubesti asa tare. ce e mai important in lume omul sau animalul?
 • Ce oameni slabi de minte sunteti majoritatea care ati postat aici ..
  Cat de prost sa fii sa te simti ofensat de aceasta reclama , crezi ca va incerca cineva sa stearga peretii cu pisici ?
  Nu aveti destula inteligenta in capelete acelea inutil incat sa vedeti ca fiecare cenzura pusa duce la alta cenzura mai mare pana vom fi ofensati de cel mai mic lucru ..
  Cenzura inseamna blocarea dezvoltarii societatii care duca la incetinirea dezvoltarii stiintei .

  Deci printr-un simplu fapt ca cenzurarea acestei reclame produceti un efect Domino care in viitor ne va afecta pe toti .
 • Reclama îmi provoacă scârbă, scârbă de acest popor înapoiat care nu își respecta animalele. Ce contează că se prezintă un degenerat care maltratează o ființă, contează să ne distrăm noi! Nu-i așa?
 • Foarte corect comentariul Ioanei, de la un capat la altul.

  O reclama haioasa si inofensiva, pe care nu vad cum ar putea cineva sa o ia in serios si sa o considere ofensatoare/periculoasa.

  Daca o interzice, CNA-ul se acopera de ridicol. Oricum, cei care au cerut interzicerea reclamei au facut-o deja.

Trimite un comentariu