Skip to main content

VIDEO. Un promo Discovery despre Primul Război Mondial, premiat cu aur la Berlin

 
VIDEO. Un promo Discovery despre Primul Război Mondial, premiat cu aur la Berlin
promo discovery

PREMIU.  Spotul realizat de echipa de creație Discovery România, alături de casa de producție "We Are Basca", pentru marcarea unui secol de la începutul Primului Război Mondial, a fost premiat cu Aur la gala PromaxBDA Europe 2015 de la Berlin, la categoria "Channel or Programme Special Event Spot(s)".

Spotul, difuzat pe Discovery Channel România și Bulgaria, în iunie 2014, a promovat două emisiuni dedicate acestui eveniment: Asasinatul de la Sarajevo și Jurnalele Primului Război Mondial.

Publicitate

Echipa de creație Discovery a mai câștigat și anul trecut două trofee în cadrul PromaxBDA New York și Londra: Aur la categoria "Special News Report or Event Program Spot or Campaign" și Bronz la categoria "Holiday/Seasonal/Special Event Program Spot" (New York), respectiv Aur la categoria "News/ information channel spots or programme campaign" (Londra) pentru un spot dedicat promovării seriei de programe despre asasinarea lui J.F. Kennedy.

Conceput de Adrian Luca, Creative Manager, Discovery Networks Europa de Sud-Est, alături de casa de producție "We Are Basca" și regizat de Ioachim Stroe, clipul premiat anul acesta recreează atmosfera anului 1914, de la apartamentul în care s-a filmat până la elementele de decor. Muzica a fost special compusă de Luiza Zan.

Promo-ul câștigător

https://youtu.be/xYvJKCvNCuU

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu