Skip to main content

Activ EFEM devine Radio Tanănana, de mâine. Vlad Craioveanu și Ciprian Muntele, la matinal

 
Activ EFEM devine Radio Tanănana, de mâine. Vlad Craioveanu și Ciprian Muntele, la matinal
Radio Tanănana

Postul de radio Activ EFEM (92,7 FM), controlat de impresarul Marcel Avram, se transformă de mâine în Radio Tanănana. Printre realizatorii noului post de radio se numără Vlad Craioveanu , Bogdan Şerban și Doru Oprișan.  "Patinal", "Check In", "Lunch Box" și "Exit Room" sunt doar câteva dintre emisiunile Radio Tanănana. 

Publicitate

"Vestea aprobării de către Consiliul Național al Audiovizualului a proiectului editorial TANĂNANA a ajuns foarte repede la urechile publicului și valul de nerăbdare al comunității alternative a determinat echipa să decidă ca încălzirea vocilor și fine-tuning-ul necesar oricărui proiect complet nou să se facă public, în FM, începând cu 7 aprilie", se arată într-un comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

Reamintim că în ședința CNA din 2 aprilie, forul audiovizualui a aprobat solicitarea companiei Videomarket SRL (deținătoarea de licență) de a-și modifica numele și grila de programe. Postului i s-au alăturat mai mulți foști de la Radio Guerrilla, printre care se numără Bogdan Șerban și Mircea Oculeanu, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

GRILA Radio Tanănana. Vlad Craioveanu și Ciprain Muntele, la "Patinal"

  • Primii ce se vor auzi în eter vor fi Vlad Craioveanu și Ciprian Muntele care cu al lor Patinal dau trezirea "unui public urban, modern ca program, care la 7:30 este poate doar la al doilea snooze al alarmei", se mai spune în comunicatul de presă.
  • Le vor urma Doru Oprișan, ce-și dă Check In de la 10:30, și Emilian Frînculescu ce vine cu Lunch Box-ul de bunătăți la radio - două emisiuni de companie ce-și propun să-ți completeze programul și meniul zilei.
  • Bogdan Șerban face pregătiri pentru viața de după birou la Exit Room, începând cu 16:30.
  • Ziua este închisă în această perioadă de antrenament cu public de Călin Gheorghe care până la 22:30 va aduce tot know-how-ul despre muzică și artiști în FM.

În week-end REFRESH îți dă Dan Chiper de la 8 dimineața, iar Alexandra Dudu te îmbie la ore suplimentare, cu program artistic-cultural, în Full time weekend de la 15, în fiecare sâmbătă și duminică.

Latura informativă include grupaje de știri din oră în oră de luni până vineri, de la 8 la 20.

Despre Tanănana, varianta relansată a postului Activ EFEM

"Proiectul este unul eminamente muzicalo-cultural, așadar numele Tanănana nu face decât să susțină obiceiul stării de bine de a fredona cu mai multe sau mai puține versuri o bucată muzicală ce-ți ridică spiritul. Playlist-ul vine din zone diverse ale alternativului, așa cum este el definit în prezent, cu influențe indie, rock, punk, electro, funk sau hip-hop. Muzica este selecționată cu grija unui colecționar și sumarizează ultimii 15 ani ai curentului mai sus menționat", se mai arată în comunicatul de presă a noului post de radio.

Unde se aude Tanănana

Tanănana poate fi ascultat în București pe 92,7 FM, 89,7 în Timișoara, 93,5 în Medgidia și 97,6 în Huși.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu