Skip to main content

Activ EFEM, făcut de foștii Guerrilla, se transformă în postul Tanănana. Vlad Craioveanu va prezenta matinalul

 
Activ EFEM, făcut de foștii Guerrilla, se transformă în postul Tanănana. Vlad Craioveanu va prezenta matinalul
Logo Tananana

Postul ActivEFEM își va schimba denumirea în Tanănana, după ce forul audiovizual a aprobat solicitarea companiei de a-și modifica numele și grila de programe. Vlad Craioveanu se numără printre realizatori. El va realiza matinalul alături de Ciprian Muntele. Postului i s-au alăturat mai mulți foști de la Radio Guerrilla, printre care se numără Bogdan Șerban și Mircea Oculeanu.

Publicitate

Reprezentanții postului, prezenți astăzi la CNA, au menționat că postul va fi relansat în această primăvară, fără a oferi o dată exactă.

Paginademedia.ro prezintă în continuare detalii despre proiectul Tanănana:

Societatea Videomarket, care operează postul de radio, deține licențe în București, Timișoara, Huși și Medgidia. Stațiile vor face retransmisie integrală de la București. Tanănana va avea producție proprie 9,66% și alte producții 90,34, potrivit proiectului depus la CNA.

Liliana Georgescu, director general al Videomarket, a declarat în fața membrilor că echipa postului s-a mărit de la 12 la 30 de persoane.

În plus, Andrei Bogdan, director de programe al postului, a declarat: „Este vorba despre un nume nou. În sine e un proiect editorial nou, de aceea este necesar și schimbarea numelui. Acest nume este ales în conformitate cu ce își propune radioul să facă. Să aducă o muzică în fm care nu se găsește în acest moment pe radiourile din România. Avem o echipă mult mărită astfel că vom acoperi 15 ore zilnic de luni până vineri. Programele de weekend au crescut și ele la 7 ore zilnic, program de live.”

Potrivit proiectului depus la CNA, știrile vor fi din oră în oră, în fiecare zi de luni până vineri, în intervalul 8.00 - 20.00, de Alina Barbu, Mihaela Chiriac și Alexandra Coravu.

Formatul muzical: radioul își schimbă formatul din Cotemporary Hit Radio, în care muzica românească ocupa 90% din grilă, în Alternative Adult Contemporary (30% muzică românească și 70% străină).

Paginademedia.ro prezintă în continuare grila postului Tanănana, așa cum a fost prezentată la CNA:

Radio ActivFM 1 Radio ActivFM 2

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu