Skip to main content

Agenția BPN, premiată cu bronz la New York pentru campania Zizin

 
Agenția BPN, premiată cu bronz la New York pentru campania Zizin
Ileana Tomescu, Managing Partner, BPN

Agenția BPN, parte a grupului Lowe, a fost premiată cu bronz The Internationalist Awards for Innovation in Media pentru strategia de media propusă și implementată de BPN România pentru campania ZIZIN #dacupace.

Dezvoltată de BPN și Lowe&Partners, #dacupace este prima campanie de imagine realizată de ZIZIN, acesta având drept obiectiv diferențierea brandului, într-un mod creativ și original, în fața consumatorilor, într-o piață aglomerată și vocală, cea a apelor minerale.

Publicitate

Este al doilea an consecutiv în care BPN România este prezentă pe podiumul festivalului care premiază anual cele mai inovatoare campanii de media realizate la nivel global analizând strategiile și rezultatele propuse de companii de media din întreaga lume.

Laura Lazăr, CEO, Apemin ZIZIN: „Bronzul obținut în cadrul The Internationalist Awards for Innovation in Media, New York, nu face decât să confirme faptul că drumul ales pentru brandul ZIZIN, în urmă cu un an, a fost unul de bun augur. Am primit cu bucurie recunoașterea meritelor campaniei media „ZIZIN dă cu pace”, mai ales că, aceasta a obținut evaluarea pozitivă a unei comisii de talie mondială. Această distincție ne oferă multă încredere pentru următoarele noastre campanii media și ne dorim să revenim cu proiecte cel puțin la fel de curajoase. Le mulțumim agențiilor BPN România și Lowe & Partners pentru implicare și susținere.”

Ileana Tomescu, Managing Partner, BPN România: „Suntem foarte mândri să vedem că ZIZIN și BPN au fost premiate la una din cele mai importante competiții de inovație în media din lume. Acest premiu reprezintă o binemeritată recompensă pentru echipa BPN care a lucrat la acest proiect și o nouă dovadă a faptului că filozofia BPN, conceptul de Radical CommonSense aduce rezultate pozitive, atât pentru agenție dar și pentru clienți .”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu