Skip to main content

Antena 1 mută show-ul NextStar joia, după trei ediții

 
Antena 1 mută show-ul NextStar joia, după trei ediții
copyright Gabriela Arsenie-Antena1_300414_Next

NextStar se întoarce de unde a plecat. Show-ul Antenei 1, realizat de Dan Negru, va fi difuzat joia de săptămâna viitoare, în loc de duminică. Decizia a fost luată după numai trei ediții.

Emisiunea aflată la al cincilea sezon a fost lansată inițial în serile de joi, însă în noua grilă de primăvară Antena 1 l-a programat duminica, la concurență cu filmele Pro TV.

Publicitate

La prima ediție din acest sezon, NextStar a fost depășită în audiențe de filmul Curierul, de pe Pro TV, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

De săptămâna viitoare și Antena 1 va programa filme duminica. Săptămâna viitoare, în prima zi de Paști, postul din Băneasa va avea un film românesc, Nea Mărin Miliardar.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Pai parca doar in ziua de vineri reusea Kanal D sa fie peste Antena. Acum si in ziua de joi? Pe national si urban cred ca de fapt se intampla 6 zile din 7. Nu stiu ce se va intampla dupa Tradarea, dar Kanal D sigur nu va sta sa se uite asa cum face Antena.
 • Florin, am vazut si eu audientele, dar asta nu inseamna ca Kanal D a fost non-stop pe locul 2 in prime-time. Si care a fost audienta Kanal D in prime-time? Cu 12.000 de telespectatori in plus? Asta inseamna ca audienta nu va scadea?=))) Si mai ales ca joia era peste Antena 1 din cauza "Burlacului" si a filmelor tampite.
 • Vise, vise care tot mai dor.

  Kanal D depaseste Antena 1 doar vinerea, cand este la ProTV, "Romanii au Talent", in rest, n-au sanse. Poate daca difuzeaza Antena 1 un film de rahat, atunci da.
 • Pai am zis ca ma uit la filmele Antenei? Sunt cele mai urate, la fel ca si la PrimaTV. Nu inteleg de ce Antena 1 vrea sa difuzeze filme romanesti vs show-ul lider cu peste 4mil. de telespectatori?

  Si da, m-am exprimat gresit mai sus. Am vrut sa scriu: De vina sunt sefii de programe care programeaza emisiunile si care nu stiu ce se mananca inca in piata TV.
 • Tipic trustului Intact. Degeaba revine emisiuna în ziua obișnuită. Trădarea si Ferma Vedetelor vor zbura deasupra.
 • Nu prea le-a iesit strategia , Danut cel Negru ar trebui sa stea in banca lui si sa numai comenteze pe facebook tot ce crede el ... ca deja si-o luat-o cu comentariile la adresa show-urilor de reality din prime-time (Sunt Celebru) si cu strategia lui de a se bate cu blockbusterele PRO-ului de duminica.
 • ^De vina sunt emisiunile de sefii de programe.^ Cine sa te inteleaga? Cat despre filme, majoritatea filmelor de la Antena sunt filme foarte proaste, nu proaste. Mai trebuie sa te uiti la filme.
 • De vina sunt emisiunile de sefii de programe.
  Daca ei ar stii ca romanii au chef sa vada filme proaspete, nu vechi. Cum difuzeaza azi B.D. in alerta vs. Romanii au talent.
 • Antena 1 a reusit performanta de a nu fi in nicio zi lider in prime time. Poate ii salveaza emisiunea din Thailanda.

Trimite un comentariu