Skip to main content

Antena 3, imagini cu Adrian Sârbu pe stradă, fără catușe. Poliția: A fost la dentist pe 4 aprilie și pe 18, de ziua lui

 
Antena 3, imagini cu Adrian Sârbu pe stradă, fără catușe. Poliția: A fost la dentist pe 4 aprilie și pe 18, de ziua lui
adrian sarbu 2

Antena 3 a difuzat marți seara, la Sinteza zilei, imagini în care Adrian Sârbu, patronul Mediafax, aflat în arest preventiv, intra într-o casă din cartierul Primăverii, însoțit de un polițist, dar fără cătușe la mâini. Alte imagini îl prezintă pe Sârbu coborând dintr-o dubă a poliției tot fără cătușe. Potrivit reprezentanților postului, Sârbu ar fi fost scos din arestul preventiv la data de 4 aprilie și pe 18 aprilie (chiar de ziua lui de naștere), pentru tratament stomatologic.

Pe de altă parte, Antena 3 a anunțat astăzi că Poliția a „dispus cercetarea disciplinară a mai multor cadre care se ocupă de transportarea persoanelor private de libertate în urma arestului preventiv şi s-a ajuns la concluzia că s-ar fi încălcat dispoziţiile IGPR, mai exact, modalitatea prin care o persoană este transportată. Am aflat motivul pentru care acesta a fost transportat şi scos din arestul preventiv: se pare că acest lucru s-a întâmplat pe 04.04 şi 18.04, pentru tratament stomatologic. Adrian Sârbu a fost transportat, aşadar, de două ori, la respectiva clinică. Se pare că legea a fost respectată, dar a fost încălcată procedura de transport a lui Adrian Sârbu", a explicat reporterul Antenei 3.

Publicitate

Adrian Sârbu este în arest preventiv din data de 4 februarie, fiind pus sub acuzare pentru instigare la evaziune fiscală, spălare de bani și instigare la delapidare.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Ce mizerii astia de la Antena 3! Ar trebui sanctionat nu politistul care a lasat un om fara catuse, un om care NU a omorat/violat pe nimeni, in drum spre medicul stomatolog, ci politistul turnator care a stiut unde si ce face detinutul si s-a gandit sa le comunice "jurnalistilor" Antenei. Presa nu gluma.
  • In cazurile de frauda, prioritatea satului ar trebui sa fie recuperarea banilor, nu inchisoarea. Iar in cazul asta se vede clar ca nu este asa pentru ca nu s-au facut controale si la Pro TV (pentru ca acolo este proprietate americana si nu trebuie deranjate afacerile americanilor), doar la Mediafax si la Buftea cu scopul clar de a il inhata pe Sarbu. Dca se urmarea recuperarea banilor atunci cercetarile s-ar fi extins si asupra Pro TV.
    Nu inteleg cum putem sa acceptam arestul preventiv cu lunile de zile pentru persoane care nu au comis fapte cu violenta, nu au dat in cap, nu au violat, nu au ucis. Daca mai apoi judecatorul decide ca este nevinovat, cum se considera aceste luni de privare de libertate care in mod sigur lasa urme adanci in psihicul si in sufletul celor inchisi?

Trimite un comentariu