Skip to main content

Antena Group și-a schimbat sediul social din clădirea confiscată de stat

 
Antena Group și-a schimbat sediul social din clădirea confiscată de stat
Intact sediu

Antena TV Group, compania care operează licențele posturilor Antena 1, Antena Stars, Euforia TV și ZU TV, și-a schimbat sediul social, potrivit unei solicitări trimise la Consiliul Național al Audiovizualului. Astfel, compania a informat CNA că și-a mutat sediul social din Strada Gârlei nr 1 B, din clădirea care i-a fost confiscată în urma condamnării definitive a lui Dan Voiculescu.

Noul Sediu social este în Bulevadrul Ficusului, nr 22, în care grupul Intact mai are redacții ale altor produse media, cum ar fi  Romantic FM, Intact Media Academy, Intact Production și Open Media Network.

Reamintim că în august 2014 instanţa a decis confiscarea anumitor proprietăți puse sub sechestru în dosarul ICA, în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Confiscarea a fost dispusă pentru a se încerca recuperarea prejudiciului de 60 de milioane de euro.

Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Acest sediu este construit cu cu banii din creditul acordat de Raiffeisen bank.Dupa confiscare ,statul trebuie sa-i plateasca bancii creditul acordat.
  • Da e foarte frumos ... dar e facut cu banii furati de la stat , de la romanii platitori de taxe ...
    Mai bine se mutau toti la sediul actual al lui Felix , sa faca de acolo transmisiuni in direct , ca de prin cimitire au facut deja ...
  • Pacat! Arata bine sediul INTACT, eu zic, din punctul meu de vedere, ca este cel mai frumos sediu de la o companie TV :)

Trimite un comentariu