Skip to main content

BĂTĂLIA MAMELOR. Reality show nou la Kanal D: „Mama mea e cea mai bună!”, la bătaie cu Schimb de mame de pe Prima. Ochii din umbră îşi schimbă ora de difuzare

 
Mama mea buna-2
Mama mea buna-2

Postul Kanal D lansează din 19 aprilie un nou reality-show „Mama mea e cea mai bună!”. Producţia este programată duminica de la ora 20.00 şi va fi la concurenţă cu o altă emisiune tot cu mame de la Prima TV, Schimb de mame.  Odată cu noua schimbare, emisiunea lui Ernest, Ochii din umbră va fi mutat mai târziu, de la ora 22.00.

Publicitate

În emisiunea Mama mea e cea mai bună! trei mămici, unele dintre ele cunoscute publicului larg, se vor lupta pentru premiul cel mare: o cameră pentru copii complet mobilată.

Concurentele vor avea de îndeplinit sarcini precum: păstrarea curăţeniei, pregătirea mesei, mersul la cumpărături şi implicarea în educaţia copiilor. Unele dintre acţiuni se vor desfăşura contra-cronometru, cele trei mame primind un anumit număr de puncte, în funcţie de cum se achită de îndatoririle zilnice.

Evolutia concurentelor va fi urmărită şi jurizată de Raluca Iuga, specialist în psihologia copilului, şi Andrei Laslău, nutriţionist. Acestia vor analiza comportamentul, acţiunile mamelor, modul în care interacţionează cu copiii lor , obiceiurile alimentare ale fiecărei familii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • madalina madalina
    felicitari Stefana. Nu pot fi de acord cu infatuatul asta care zici ca in viata lui de fost obez, nu a mancat, clatite, gem cu nuci, carne pe gratar, mici, omleta.
  • Iulian Iulian
    Antena 1 va difuza in 19 aprilie "Insula Iubirii", in fiecare DUMINICA, de la 20:30. ProTV filmul IN PREMIERA: "Divergent", Kanal D emisiunea asta si PrimaTV la fel, cine va fi lider?

    Locul 1: ProTV
    Locul 2: Antena 1
    Locul 3: Antena 3
    Locul 4: AcasaTV
    Locul 5: Kanal D
    Locul 6: PrimaTV

    P.S.: Daca "Schimb de mame" era o emisiune cu audienta mare, sigur era in top 3 macar. Kanal D, succes in cadere!
  • Stefana Stefana
    Se putea sa nu il mai mediatizam putin si pe andrei Laslau? Mare greseala mai faceti! Macar cautati oameni competenti, nu fali nutritionisti care dau copy-paste la diete alimentare.

Trimite un comentariu

sus