Skip to main content

BĂTĂLIA MAMELOR. Reality show nou la Kanal D: „Mama mea e cea mai bună!”, la bătaie cu Schimb de mame de pe Prima. Ochii din umbră își schimbă ora de difuzare

 
BĂTĂLIA MAMELOR. Reality show nou la Kanal D: „Mama mea e cea mai bună!”, la bătaie cu Schimb de mame de pe Prima. Ochii din umbră își schimbă ora de difuzare
Mama mea buna-2

Postul Kanal D lansează din 19 aprilie un nou reality-show „Mama mea e cea mai bună!”. Producția este programată duminica de la ora 20.00 și va fi la concurență cu o altă emisiune tot cu mame de la Prima TV, Schimb de mame.  Odată cu noua schimbare, emisiunea lui Ernest, Ochii din umbră va fi mutat mai târziu, de la ora 22.00.

În emisiunea Mama mea e cea mai bună! trei mămici, unele dintre ele cunoscute publicului larg, se vor lupta pentru premiul cel mare: o cameră pentru copii complet mobilată.

Publicitate

Concurentele vor avea de îndeplinit sarcini precum: păstrarea curățeniei, pregătirea mesei, mersul la cumpărături și implicarea în educația copiilor. Unele dintre acțiuni se vor desfășura contra-cronometru, cele trei mame primind un anumit număr de puncte, în funcție de cum se achită de îndatoririle zilnice.

Evolutia concurentelor va fi urmărită și jurizată de Raluca Iuga, specialist în psihologia copilului, și Andrei Laslău, nutriționist. Acestia vor analiza comportamentul, acțiunile mamelor, modul în care interacționează cu copiii lor , obiceiurile alimentare ale fiecărei familii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • felicitari Stefana. Nu pot fi de acord cu infatuatul asta care zici ca in viata lui de fost obez, nu a mancat, clatite, gem cu nuci, carne pe gratar, mici, omleta.
 • Antena 1 va difuza in 19 aprilie "Insula Iubirii", in fiecare DUMINICA, de la 20:30. ProTV filmul IN PREMIERA: "Divergent", Kanal D emisiunea asta si PrimaTV la fel, cine va fi lider?

  Locul 1: ProTV
  Locul 2: Antena 1
  Locul 3: Antena 3
  Locul 4: AcasaTV
  Locul 5: Kanal D
  Locul 6: PrimaTV

  P.S.: Daca "Schimb de mame" era o emisiune cu audienta mare, sigur era in top 3 macar. Kanal D, succes in cadere!
 • Se putea sa nu il mai mediatizam putin si pe andrei Laslau? Mare greseala mai faceti! Macar cautati oameni competenti, nu fali nutritionisti care dau copy-paste la diete alimentare.

Trimite un comentariu