Skip to main content

Camelia Voiculescu, declarații în instanță în dosarul „Șantaj la RCS”

 
Camelia Voiculescu, declarații în instanță în dosarul „Șantaj la RCS”
Camelia Voiculescu

Camelia Voiculescu, inculpată într-un dosar de șantaj, alături de Sorin Alexandrescu (director general al postului) și Dan Voiculescu, a dat astăzi declarații în fața instanței de judecată.

Publicitate

Despre majoritatea convorbirilor, Camelia Voiculescu spune că sunt scoase din context și nu au nicio legătura cu cauza, sau ca se referă la altceva, arată Evenimentul zilei.

Despre o discuție cu Dan Voiculescu: „Îi spusesem că Sorin Alexandrescu avea o întâlnire cu cei de la RCS, iar tatăl meu mi-a atras atenția că în contextul conflictului dintre el și Traian Băsescu, RCS este apropiat de familia Băsescu, ocazie cu care îmi și arătase niște înscrisuri, un act de vânzare - cumpărare care fusese autentificat de Ioana Băsescu, un alt contract în care RCS cumpăra cu 4 milioane de euro un canal de muzică de la o persoană apropiată Ioanei Băsescu.

Din declarațiile Cameliei Voiculescu, via Evenimentul zilei:

Camelia Voiculescu: „În 2008, dl Alexandru Oprea de la RCS&RDS a solicitat să avem o întâlnire, iar în cursul acesteia mi-a propus să participăm împreună prin societățile noastre, la licitația organizată de LPF pentru transnisia meciurilor din Liga I. M-am consultat cu tatal meu, care mi-a spus că decizia îmi aparține, dar mi-a spus să am grijă, că este posibil ca cei de la RCS- RDS s-ar putea folosi de mine si de societate. Ulterior mi-am dat seama că a avut dreptate”, a arătat Camelia Voiculescu.

Despre stenograma în care Sorin Alexandrescu îi spune că "primul om  vine cu plicul aici!"

Camelia Voiculescu : „Această convorbire îmi este cunoscută, însă nu are semnificația atribuită de Parchet. Atunci se dăduse o ordonanță de Guvern care aducea modificări pieței de publicitate, iar Sorin Alexandrescu avea întâlniri cu reprezentanți ai Ministerului de Finanțe cu privire la prevederile acesteia. Despre "omul care a primit plicul" credeam că se refera la angajații ministerului. La acel "ala care am fost aseara" am înțeles că a fost vorba tot de reprezentanții acestor ministere.”

Despre "Mi-a dat tata grija aia"- "Mă refeream la faptul că în această perioadă, o parte a presei, îl acuza pe tatăl meu că se află în spatele ordonanței care reglementa piața de publicitate și că acesta era în favoarea sa. Tatăl meu era supărat din acest motiv și mi-a cerut sa rezolv aceste acuzații, că actul normativ avea aceleași efecte pentru toate posturile de le piață și nu ne avantaja pe noi în niciun fel.

Despre majoritatea convorbirilor, Camelia Voiculescu spune că sunt scoase din context și nu au nicio legătura cu cauza, sau ca se referă la altceva, mai arată Evenimentul zilei.

Despre o discuție cu Dan Voiculescu: „Îi spusesem că Sorin Alexandrescu avea o întâlnire cu cei de la RCS, iar tatal meu mi-a atras atenția că în contextul conflictului dintre el si Traian Băsescu, RCS este apropiat de familia Băsescu, ocazie cu care îmi și arătase niște înscrisuri, un act de vânzare - cumpărare care fusese autentificat de Ioana Băsescu, un alt contract în care RCS cumpăra cu 4 milioane de euro un canal de muzică de la o persoană apropiată Ioanei Băsescu. Tatăl meu mi-a cerut sa-i atrag atentia lui Sorin să aibă grijă la intalnirile cu cei de la RCS, spunandu-mi ceva de o înșelăciune sau șantaj mediatic. Ulterior, tatal meu se referea la conversația anterioară și mi-a cerut din nou sa-i atrag atenția lui Sorin Alexandrescu să fie atent. Regret că nu am acordat atenție la aceste avertismente și nu am fost mai insistentă în această problemă.

 

Despre discuția cu Dan Voiculescu, "Șantaj, asta este cu rcs-ul".

Camelia Voiculescu: „Arăt că anterior acestei convorbiri primisem de la Sorin Alexandrescu un nr de 3 sms-uri in care facea referire că fusese ridicat de DNA si acuzat de santaj, iar in presa aparuseră informații despre contractul RCS  și SC Bodu. Aceasta este semnificatia.”

Avocat: care este scopul difuzarii obsesive a promoului: Mita in fotbal?

Camelia Voiculescu: nu stiu nimic, nu am fost implicat in niciun fel in elaborarea si difuzarea sa.

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Ce are s...a cu prefectura? Aici nu-i vorba de caracterul celor de la RCS, ci de comportamentul trustului de presa numarul 1 din Romania (chiar daca posturile TV sunt pe 2-3-4, agregat sunt cel mai mare trust de media), cel care foloseste santajul si minciuna pentru a-si servi stapanii
    Comenteaza cum juna turnatoare, care spune ca tac'su ii da ei toate raspunderile in privinta colaborarii cu RCSului, cand este intrebata de ce se da un material despre RCS de 100 de ori pe post, ea nu stie nimic. Sau cum tatal ei era ingrijorat deoarece lumea credea ca el se afla in spatele ordonantei cu rebate-ul , ceea ce nu era adevarat , desi madam spune ca in plicul la care fac referire procurorii se aflau taman materiale despre acea ordonanta, primite de la oamenii de la finante via iubitul cofetar...
    dupa ce ca's excroci, se mai incurca si in minciuni.
  • Si astia de la RCS&RDS au un caracter de rahat.
    Daca esti abonat la ei trebuie neaparat sa te muti, deoarce daca lor nu le convine ca o televiziune obtine ce isi doresc ei, deja o zboara din grila. CNA-ul nu face nimic?

Trimite un comentariu