Skip to main content

Camelia Voiculescu, declaraţii în instanţă în dosarul „Şantaj la RCS”

 
Camelia Voiculescu
Camelia Voiculescu

Camelia Voiculescu, inculpată într-un dosar de şantaj, alături de Sorin Alexandrescu (director general al postului) şi Dan Voiculescu, a dat astăzi declaraţii în faţa instanţei de judecată.

Publicitate

Despre majoritatea convorbirilor, Camelia Voiculescu spune că sunt scoase din context şi nu au nicio legătura cu cauza, sau ca se referă la altceva, arată Evenimentul zilei.

Despre o discuţie cu Dan Voiculescu: „Îi spusesem că Sorin Alexandrescu avea o întâlnire cu cei de la RCS, iar tatăl meu mi-a atras atenţia că în contextul conflictului dintre el şi Traian Băsescu, RCS este apropiat de familia Băsescu, ocazie cu care îmi şi arătase nişte înscrisuri, un act de vânzare - cumpărare care fusese autentificat de Ioana Băsescu, un alt contract în care RCS cumpăra cu 4 milioane de euro un canal de muzică de la o persoană apropiată Ioanei Băsescu.

Din declaraţiile Cameliei Voiculescu, via Evenimentul zilei:

Camelia Voiculescu: „În 2008, dl Alexandru Oprea de la RCS&RDS a solicitat să avem o întâlnire, iar în cursul acesteia mi-a propus să participăm împreună prin societăţile noastre, la licitaţia organizată de LPF pentru transnisia meciurilor din Liga I. M-am consultat cu tatal meu, care mi-a spus că decizia îmi aparţine, dar mi-a spus să am grijă, că este posibil ca cei de la RCS- RDS s-ar putea folosi de mine si de societate. Ulterior mi-am dat seama că a avut dreptate”, a arătat Camelia Voiculescu.

Despre stenograma în care Sorin Alexandrescu îi spune că "primul om  vine cu plicul aici!"

Camelia Voiculescu : „Această convorbire îmi este cunoscută, însă nu are semnificaţia atribuită de Parchet. Atunci se dăduse o ordonanţă de Guvern care aducea modificări pieţei de publicitate, iar Sorin Alexandrescu avea întâlniri cu reprezentanţi ai Ministerului de Finanţe cu privire la prevederile acesteia. Despre "omul care a primit plicul" credeam că se refera la angajaţii ministerului. La acel "ala care am fost aseara" am înţeles că a fost vorba tot de reprezentanţii acestor ministere.”

Despre "Mi-a dat tata grija aia"- "Mă refeream la faptul că în această perioadă, o parte a presei, îl acuza pe tatăl meu că se află în spatele ordonanţei care reglementa piaţa de publicitate şi că acesta era în favoarea sa. Tatăl meu era supărat din acest motiv şi mi-a cerut sa rezolv aceste acuzaţii, că actul normativ avea aceleaşi efecte pentru toate posturile de le piaţă şi nu ne avantaja pe noi în niciun fel.

Despre majoritatea convorbirilor, Camelia Voiculescu spune că sunt scoase din context şi nu au nicio legătura cu cauza, sau ca se referă la altceva, mai arată Evenimentul zilei.

Despre o discuţie cu Dan Voiculescu: „Îi spusesem că Sorin Alexandrescu avea o întâlnire cu cei de la RCS, iar tatal meu mi-a atras atenţia că în contextul conflictului dintre el si Traian Băsescu, RCS este apropiat de familia Băsescu, ocazie cu care îmi şi arătase nişte înscrisuri, un act de vânzare - cumpărare care fusese autentificat de Ioana Băsescu, un alt contract în care RCS cumpăra cu 4 milioane de euro un canal de muzică de la o persoană apropiată Ioanei Băsescu. Tatăl meu mi-a cerut sa-i atrag atentia lui Sorin să aibă grijă la intalnirile cu cei de la RCS, spunandu-mi ceva de o înşelăciune sau şantaj mediatic. Ulterior, tatal meu se referea la conversaţia anterioară şi mi-a cerut din nou sa-i atrag atenţia lui Sorin Alexandrescu să fie atent. Regret că nu am acordat atenţie la aceste avertismente şi nu am fost mai insistentă în această problemă.

Despre discuţia cu Dan Voiculescu, "Şantaj, asta este cu rcs-ul".

Camelia Voiculescu: „Arăt că anterior acestei convorbiri primisem de la Sorin Alexandrescu un nr de 3 sms-uri in care facea referire că fusese ridicat de DNA si acuzat de santaj, iar in presa aparuseră informaţii despre contractul RCS  şi SC Bodu. Aceasta este semnificatia.”

Avocat: care este scopul difuzarii obsesive a promoului: Mita in fotbal?

Camelia Voiculescu: nu stiu nimic, nu am fost implicat in niciun fel in elaborarea si difuzarea sa.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Felixanu' Felixanu'
    Ce are s...a cu prefectura? Aici nu-i vorba de caracterul celor de la RCS, ci de comportamentul trustului de presa numarul 1 din Romania (chiar daca posturile TV sunt pe 2-3-4, agregat sunt cel mai mare trust de media), cel care foloseste santajul si minciuna pentru a-si servi stapanii
    Comenteaza cum juna turnatoare, care spune ca tac'su ii da ei toate raspunderile in privinta colaborarii cu RCSului, cand este intrebata de ce se da un material despre RCS de 100 de ori pe post, ea nu stie nimic. Sau cum tatal ei era ingrijorat deoarece lumea credea ca el se afla in spatele ordonantei cu rebate-ul , ceea ce nu era adevarat , desi madam spune ca in plicul la care fac referire procurorii se aflau taman materiale despre acea ordonanta, primite de la oamenii de la finante via iubitul cofetar...
    dupa ce ca's excroci, se mai incurca si in minciuni.
  • Iulian Iulian
    Si astia de la RCS&RDS au un caracter de rahat.
    Daca esti abonat la ei trebuie neaparat sa te muti, deoarce daca lor nu le convine ca o televiziune obtine ce isi doresc ei, deja o zboara din grila. CNA-ul nu face nimic?

Trimite un comentariu

sus