Skip to main content

Cătălin Prisăcariu, dat afară de la B1 TV. Motivul: „situația financiară precară a postului”

 
Cătălin Prisăcariu, dat afară de la B1 TV. Motivul: „situația financiară precară a postului”
prisacariu catalin

Cătălin Prisăcariu, realizatorul emisiunii Butonul de panică la B1 TV, a fost concediat. Potrivit unei postări de pe blogul său, acesta a explicat că sâmbătă seara conducerea postului de știri l-a anunțat că se încheie colaborarea. Motivul invocat a fost „situația financiară precară a postului”.

Publicitate

„Dacă vă întrebați cum de verdictul financiar pomenit mi-a fost comunicat sîmbătă seară, nu pot decît să ridic din umeri și să îmi imaginez că, poate, fix atunci, sîmbătă seară, departamentul contabil al postului a încheiat o muncă extenuantă la un raport de audit care a arătat cît de gravă e problema. Dar adevărul e că habar n-am.”, a scris Prisăcariu pe blog.

„Așadar, relația mea cu B1 TV se încheie aici, după o colaborare de aproape doi ani și jumătate și vreo cinci sute de ore de emisie. Sper ca scoaterea mea de pe post să fie suficientă pentru ca B1 să se salveze de la faliment, îi urez succes conducerii postului în acest titanic demers.”, a mai adăugat acesta.

Prisăcariu colaborează la revista Kamikaze și la cotidianul România liberă. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Regret disparitia emisiunii dvs. ;o vizionam cu mare interes;era un moment asteptat de fiecare data;apreciez realismul si corectitudinea abordarii;de cele mai multe ori si noi gandeam la fel si lucrul acesta ne-a dat sperante ca mai sunt oameni verticali in aceasta tara de "cocosati"; sper sa va mai vedem la TV,caci e mai mare impactul pentru public,decat presa scrisa.Va dorim noroc si sanatate si sa nu va schimbati cu nici un ptret !
  • Pe Banciu nu-l vor da afară nici dacă se prăbușește clădirea B1 de lângă fostul CC-PCR. El ține ratingul postului și-i învață Franceza pe români.

Trimite un comentariu