Skip to main content

Cătălin Prisăcariu, dat afară de la B1 TV. Motivul: „situaţia financiară precară a postului”

 
prisacariu catalin
prisacariu catalin

Cătălin Prisăcariu, realizatorul emisiunii Butonul de panică la B1 TV, a fost concediat. Potrivit unei postări de pe blogul său, acesta a explicat că sâmbătă seara conducerea postului de ştiri l-a anunţat că se încheie colaborarea. Motivul invocat a fost „situaţia financiară precară a postului”.

Publicitate

„Dacă vă întrebaţi cum de verdictul financiar pomenit mi-a fost comunicat sîmbătă seară, nu pot decît să ridic din umeri şi să îmi imaginez că, poate, fix atunci, sîmbătă seară, departamentul contabil al postului a încheiat o muncă extenuantă la un raport de audit care a arătat cît de gravă e problema. Dar adevărul e că habar n-am.”, a scris Prisăcariu pe blog.

„Aşadar, relaţia mea cu B1 TV se încheie aici, după o colaborare de aproape doi ani şi jumătate şi vreo cinci sute de ore de emisie. Sper ca scoaterea mea de pe post să fie suficientă pentru ca B1 să se salveze de la faliment, îi urez succes conducerii postului în acest titanic demers.”, a mai adăugat acesta.

Prisăcariu colaborează la revista Kamikaze şi la cotidianul România liberă. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Angela Angela
    Regret disparitia emisiunii dvs. ;o vizionam cu mare interes;era un moment asteptat de fiecare data;apreciez realismul si corectitudinea abordarii;de cele mai multe ori si noi gandeam la fel si lucrul acesta ne-a dat sperante ca mai sunt oameni verticali in aceasta tara de "cocosati"; sper sa va mai vedem la TV,caci e mai mare impactul pentru public,decat presa scrisa.Va dorim noroc si sanatate si sa nu va schimbati cu nici un ptret !
  • NEMESIS NEMESIS
    Pe Banciu nu-l vor da afară nici dacă se prăbușește clădirea B1 de lângă fostul CC-PCR. El ține ratingul postului și-i învață Franceza pe români.
  • geo geo
    Nu m-ar mira să închidă taraba, peste un an sau doi...după ce trec următoarele alegeri.
  • viorica viorica
    Regret absenta lui Catalin Prisacaru
  • Livia Pila Livia Pila
    Fara Prisecariu si fara madama Matei voi avea un Paste fericit! O ce veste minunata dinspre b1 s-arata!
  • Gogaie Gogaie
    Pentru o asa pierdere, ar trebui declarate cel putin 3 zile de doliu national !?!?!?!?!?!?!?!?!
  • Loredana Grozescu Loredana Grozescu
    Nici o paguba. Un latrator mai putin!
  • Votantul Votantul
    Vor urma -Manastire,Banciu etc,de fapt toti cei care se mai leaga de Tonta Pictor !!!!

Trimite un comentariu

sus