Skip to main content

CNA meține decizia de retragere a licenței Mynele TV, după ce compania Happy Music a apelat la instanță

 
CNA meține decizia de retragere a licenței Mynele TV, după ce compania Happy Music a apelat la instanță
Mynele

Postul Mynele TV, fondat de Costi Ioniță, în continuare fără licență. Conducerea postului operat până în luna martie de Happy Music a cerut Consiliului Național al Audiovizualului să revină asupra deciziei de a ridica licența Mynele TV.

Membrii CNA au respins solicitarea întrucât Happy Music a contestat în instanță retragerea licenței, iar potrivit legii, atunci când o decizie a CNA a ajuns în instanță, instituția nu mai poate reveni asupra acesteia.

Publicitate

În ședința de joi a Consiliului Național al Audiovizualului au fost prezenți reprezentanții Happy Music, Corina Boabeș, acționar, și Dan Boabeș.

Dan Boabeș le-a spus membrilor că a aflat „cu surpindere” din presă despre retragerea licenței. „Considerăm că a fost strict o problemă de comunicare şi de înţelegere a situaţiei şi că decizia a fost luată incorect, dar s-a bazat pe nişte informaţii care bănuiesc că au fost structurate greşit”, a spus Dan Boabeş.

CNA a ridicat licența postului pentru că a oprit emisia timp de mai bine de 96 de ore. Boabeș le-a spus membrilor CNA că emisia a fost oprită din motive tehnice și că Happy Music a informat CNA, prin fax, de această întrerupere chiar în ziua când s-a întâmplat.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu