Skip to main content

Echipa Top Gear s-a destrămat complet. Richard Hammond refuză să mai facă emisiunea fără colegii săi, Clarkson și James May

 
Echipa Top Gear s-a destrămat complet. Richard Hammond refuză să mai facă emisiunea fără colegii săi, Clarkson și James May
richard hammond_BBC

Prezentatorii Top Gear se vor schimba complet. Richard Hammond, unul dintre cei trei coprezentatori al Top Gear, a anunțat că refuză să mai facă emisiunea fără Jeremy Clarkson și James May, potrivit The Guardian.

Publicitate

Și James May a anunțat recent că nu va mai reveni la Top Gear după plecarea lui Clarkson. Mai mult, în urmă cu câteva zile și producătorul executiv al emisiunii, Andy Wilman, a demisionat de la postul public britanic.

Acest lucru înseamnă că emisiunea Top Gear va avea o nouă echipă de prezentatori și producători atunci câd va fi reluată anul viitor.

Richard Hammond, care a anunțat pe Twitter că nu se va mai alătura Top Gear, speră totuși că va avea proiecte cu BBC1. „Ca să fiu clar în privința discuțiilor privind „demisia” noastră: nu am la ce să renunț. Cel puțin nu am de fând să-mi părăsesc prietenii” (“To be clear amidst all this talk of us ‘quitting’ or not: there’s nothing for me to ‘quit’. Not about to quit my mates anyway.”)

Cei trei prezentatori s-ar fi văzut cu câteva zile în urmă acasă la Jeremy Clarkson, mai arată The Guardian. Ei ar fi discutat despre ce vor face în continuare. Ei ar avea oferte de la americanii de la Netflix, sau ar putea alege o televiziune din Marea Britanie, favorită fiind ITV.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Si ce ne pasa noua paginademedia.ro? De ce nu anuntati ca Antena 1 difuzeaza astazi premiera "Insula Iubirii"? La ProTV/Kanal D/PrimaTv ati facut orice anunt la emisiuni.. :)
    Audientele, unde sunt? NU NE PASA DE ASTIA

Trimite un comentariu