Skip to main content

INTERCEPTĂRI. Nicușor Constantinescu îi ceartă pe șefii ziarului Telegraf și Neptun TV, administrate de prietenul său Strutinski: „nu vă interesează și voi nu luptați pentru noi mă, stați liniștiți, vă luați salariul bine mersi”

 
INTERCEPTĂRI. Nicușor Constantinescu îi ceartă pe șefii ziarului Telegraf și Neptun TV, administrate de prietenul său Strutinski: „nu vă interesează și voi nu luptați pentru noi mă, stați liniștiți, vă luați salariul bine mersi”
nicusor constantinescu dna neptun tv

Șeful Consiliului Județean Constanța, trimis astăzi în judecată de DNA, certa jurnaliștii de la ziarul constănțean Telegraful și de la TV Neptun pentru că nu publicau suficiente articole despre cercetările pe care le făcea DNA asupra sa. „Băi Mona ce se întâmplă la voi acolo, mă ? Eu… M-ați dat luni un material, 2 pagini mari cu ce mi s-a întâmplat mie și mai departe nu mai scrie nimeni nimica, mă, mânca-ți-aș, zici că… totul e ok! (...) Chiar așa, trebuie să vă spun, eu nu pot să fac conferință de presă, dar când l-a reținut pe Strutinsky și l-a arestat, am făcut o conferință de presă publică!”, i-a spus Nicușor Constantinescu Monalisei Popa, directorul general al ziarului Telegraf.

Interceptările din dosarul lui Constantinescu au fost publicate în Evenimentul zilei.

Publicitate

„Astăzi, astăzi, când vorbim, este joi, da ? 12 martie, sunt din 19 februarie arestat !!!  Trebuia scris în fiecare zi, a 11-a zi, a 15-a zi, ce se întâmplă cu proiectul ăla, ce se întâmplă cu minciunile alea? Ce, dau  ieri Evenimentul Zilei, tu nu vezi ce scriu ? Din rechizitoriul meu?”, a mai spus Constantinescu.

„Da’ voi… nu vă interesează și voi nu luptați pentru noi mă, stați liniștiți, vă luați salariul bine mersi, înțelegi ? Și vă doare în cur de tot ce se întâmplă! Înțelegi ??? Până în ziua în care o să vă ia și pe voi să vă aresteze, să vedeți cum este, înțelegi?”, i-a mai reproșat șeful Consiliului Județean Constanța șefei de la Telegraful (discuția pe larg, AICI).

În alte discuții, Constantinescu a vorbit cu un reprezentant al TV Neptun, Diceanu Gabriel Constantin

Nicușor Constantinescu, către Gabriel Diceanu: N-ai văzut nimica, mă !!! Au scris unii în ziar, o pagină jumate şi atât !!! Ai văzut o… (cuvânt obscen). Şi-ai mai văzut o emisiune de un sfert de oră în care a vorbit VICTOR RADU, de 2 lei ! Aia ai văzut tu !

Pe de altă parte, Nicușor Constantinescu a vorbit la telefon, pe 13 martie cu o persoană care nu a putut fi identificată de CNA.

Nicușor Constantinescu:  Ai primit alea ?

X – Am primit, acuma îi dădeam şi lu’… VICTOR RADU (reporter la TV Neptun - n.r.).

Nicușor Constantinescu: Aşa, dă-i exact cum ţi-am dat eu scris, că e punctual făcut !

X – Da. Da, le transmit şi colegilor…

(...)

Nicușor Constantinescu:  Şi dă-i şi interviul, tot, brut, să facă ce vor şi ei, nu numa’… nu dai numai o ştire de 2 minute ! Dă tot… ce ţi-am dat interviul !

X – Acuma-l trimit pe tot la Constanţa, VICTOR RADU mi se pare că s-a apucat de… s-a apucat deja de scris.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • asa vorbeste un element de baza al partidului social democrat. ce...(cuvant obscen)! ti-e mai mare dragul sa-l vezi si sa-l auzi. :( iti dai seama ce noroc ai avut sa nu-ti iasa in cale asa un exemplar reprezentativ al PSD. mie mi-a fost de ajuns ca mi-a iesit zgabercea in cale. s-a lasat cu disponibilizare colectiva. ma intreb, ce-ar fi devenit astia daca nu exista psd? ca n-au nicio baza profesionala sau culturala. au doar scoala de partid comunist. neocumunist. mai rau decat comunist.

Trimite un comentariu