Skip to main content

INTERCEPTĂRI. Nicuşor Constantinescu îi ceartă pe şefii ziarului Telegraf şi Neptun TV, administrate de prietenul său Strutinski: „nu vă interesează şi voi nu luptaţi pentru noi mă, staţi liniştiţi, vă luaţi salariul bine mersi”

 
nicusor constantinescu dna neptun tv
nicusor constantinescu dna neptun tv

Şeful Consiliului Judeţean Constanţa, trimis astăzi în judecată de DNA, certa jurnaliştii de la ziarul constănţean Telegraful şi de la TV Neptun pentru că nu publicau suficiente articole despre cercetările pe care le făcea DNA asupra sa. „Băi Mona ce se întâmplă la voi acolo, mă ? Eu… M-aţi dat luni un material, 2 pagini mari cu ce mi s-a întâmplat mie şi mai departe nu mai scrie nimeni nimica, mă, mânca-ţi-aş, zici că… totul e ok! (...) Chiar aşa, trebuie să vă spun, eu nu pot să fac conferinţă de presă, dar când l-a reţinut pe Strutinsky şi l-a arestat, am făcut o conferinţă de presă publică!”, i-a spus Nicuşor Constantinescu Monalisei Popa, directorul general al ziarului Telegraf.

Publicitate

Interceptările din dosarul lui Constantinescu au fost publicate în Evenimentul zilei.

„Astăzi, astăzi, când vorbim, este joi, da ? 12 martie, sunt din 19 februarie arestat !!!  Trebuia scris în fiecare zi, a 11-a zi, a 15-a zi, ce se întâmplă cu proiectul ăla, ce se întâmplă cu minciunile alea? Ce, dau  ieri Evenimentul Zilei, tu nu vezi ce scriu ? Din rechizitoriul meu?”, a mai spus Constantinescu.

„Da’ voi… nu vă interesează şi voi nu luptaţi pentru noi mă, staţi liniştiţi, vă luaţi salariul bine mersi, înţelegi ? Şi vă doare în cur de tot ce se întâmplă! Înţelegi ??? Până în ziua în care o să vă ia şi pe voi să vă aresteze, să vedeţi cum este, înţelegi?”, i-a mai reproşat şeful Consiliului Judeţean Constanţa şefei de la Telegraful (discuţia pe larg, AICI).

În alte discuţii, Constantinescu a vorbit cu un reprezentant al TV Neptun, Diceanu Gabriel Constantin

Nicuşor Constantinescu, către Gabriel Diceanu: N-ai văzut nimica, mă !!! Au scris unii în ziar, o pagină jumate şi atât !!! Ai văzut o… (cuvânt obscen). Şi-ai mai văzut o emisiune de un sfert de oră în care a vorbit VICTOR RADU, de 2 lei ! Aia ai văzut tu !

Pe de altă parte, Nicuşor Constantinescu a vorbit la telefon, pe 13 martie cu o persoană care nu a putut fi identificată de CNA.

Nicuşor Constantinescu:  Ai primit alea ?

X – Am primit, acuma îi dădeam şi lu’… VICTOR RADU (reporter la TV Neptun - n.r.).

Nicuşor Constantinescu: Aşa, dă-i exact cum ţi-am dat eu scris, că e punctual făcut !

X – Da. Da, le transmit şi colegilor…

(...)

Nicuşor Constantinescu:  Şi dă-i şi interviul, tot, brut, să facă ce vor şi ei, nu numa’… nu dai numai o ştire de 2 minute ! Dă tot… ce ţi-am dat interviul !

X – Acuma-l trimit pe tot la Constanţa, VICTOR RADU mi se pare că s-a apucat de… s-a apucat deja de scris.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bm, bm,
    http://www.neobux.com/?rh=626C6F7A
  • nadia nitov nadia nitov
    asa vorbeste un element de baza al partidului social democrat. ce...(cuvant obscen)! ti-e mai mare dragul sa-l vezi si sa-l auzi. :( iti dai seama ce noroc ai avut sa nu-ti iasa in cale asa un exemplar reprezentativ al PSD. mie mi-a fost de ajuns ca mi-a iesit zgabercea in cale. s-a lasat cu disponibilizare colectiva. ma intreb, ce-ar fi devenit astia daca nu exista psd? ca n-au nicio baza profesionala sau culturala. au doar scoala de partid comunist. neocumunist. mai rau decat comunist.

Trimite un comentariu

sus