Skip to main content

Jeremy Clarkson revine la BBC, la o lună după ce a fost concediat. Ce emisiune va prezenta fostul Top Gear

 

hepta_jeremy-clarkson-Copy-1024x840
Foto: HEPTA

Publicitate

Managerii postului public din Marea Britanie i-au permis lui Jeremy Clarkson, fosta gazdă a show-ului Top Gear, să aibă o apariție episodică în calitate de prezentator al emisiunii satirice - Have I Got News For You, potrivit The Guardian.

Ediția va fi difuzată în 24 aprilie la BBC. Asta în ciuda faptului că, recent, managementul BBC a decis să nu-i mai reînnoiască contractul pentru show-ul dedicat pasionaților de automobile.

Aceasta este prima apariție într-o emisiune TV pentru Jeremy Clarkson, după ce a fost concediat de BBC în urma unei altercații cu un producator TV. Nu este prima dată când Clarkson prezintă emisiunea satirică. El a mai fost în această postură de 12 ori, până în decembrie 2014.

Un purtător de cuvânt al postului BBC a declarat: „Contractul lui Jeremy nu a fost reînnoit pentru Top Gear, dar el nu are interdicție să apară la BBC.”

Jeremy Clarkson a anunțat că se va achita de obligațiile sale contractuale și va aparea într-un turneu cu spectacole live inspirate din universul emisiunii "Top Gear”.

Titlul turneului - care va avea loc in acest an în Marea Britanie, Australia, Norvegia și Africa de Sud - a fost schimbat din Top Gear în "Clarkson, Hammond & May Live", iar cei trei prezentatori nu au voie să facă nicio referire directă la incidentul în care a fost implicat Jeremy Clarkson.

BBC: "Top Gear va continua fără Jeremy Clarkson"

Oficialii BBC spun că vor duce mai departe emisiunea Top Gear. Conform bbc.com, show-ul Top Gear, unul dintre cele mai apreciate și populare programe difuzate în Marea Britanie, va continua fără Jeremy Clarkson.

La fel ca și în cazul lui Clarkson, contractele lui James May și Richard Hammond cu BBC s-au încheiat și trebuie renegociate. Potrivit The Guardian, viitorul celor doi este încă neclar.

Nu se știe exact ce va face Clarkson în continuare, dar există zvonuri conform cărora cei trei care prezentau emisiunea Top Gear intenţionează să colaboreze pentru a-şi continua cariera împreună.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu