Skip to main content

Jurnalistul Dan-Silviu Boerescu, fost Tabu, își lansează o revistă glossy de la 1 iunie. Noul titlu, editat de grupul Integral, unde e și director editorial

 
Jurnalistul Dan-Silviu Boerescu, fost Tabu, își lansează o revistă glossy de la 1 iunie. Noul titlu, editat de grupul Integral, unde e și director editorial
Dan Silviu Boerescu

Dan Silviu Boerescu, fost director editorial al revistei Tabu își va lansa o publicație glossy începând de la 1 iunie.

Publicitate

Noul titlu nu este încă stabilit, a declarat pentru Paginademedia.ro Dan Silviu Boerescu, precizând că este vorba de o "publicație glossy generalistă de life-style".

De ce a plecat de la Tabu?

"Titlul este în disoluție", a spus Boerescu, care a fost director editorial Tabu timp de trei ani și jumătate. Mai concret: "nu mai are o periodicitate clară", a menționat el.

Noul titlu va apărea sub umbrela Grupului Editorial Integral unde, recent, Dan Silviu Boerescu a fost numit director editorial.

Pe lângă revistă, jurnalistul va coordona mai multe serii de carte. Colecția de carte Tabloid este prima de care se va ocupa. Primul titlu din serie: Dan Silviu Boerescu prezintă Sex Selfie. "Este un titlu pe modelul Belle de Nuit, carte pe care eu am scris-o, dar care nu a fost asumată la momentul respectiv", a explicat Boerescu.

Proiectele de care se va ocupa Boerescu la Integral:

  • Coordonarea noilor colecții de carte, prima fiind Tabloid.
  • Lansarea a 3 titluri în cadrul Târgului de Carte Bookfest (colecția a debutat pe 6 aprilie cu volumul “Sex Selfie”).
  • Demararea unei colecții de carte pentru copii și adolescenți, colecții de carte culinară și oenologică, o serie de carte istorică, etc.
  • Promovarea tinerilor autori din România.
  • Coordonarea unei serii de almanahuri și ediții speciale, care va avea lansarea primelor două titluri pe 1 iunie - “Almanahul de vacanță” și “Almanahul pentru copii – Bucătărici”.

Dan-Silviu Boerescu, carte de vizită:

  • Dan Silviu Boerescu a condus peste 20 de publicații, printre care: Playboy, Tabu, Pro TV Magazin sau Bucătăria pentru Toți și a publicat 30 de volume, coordonând și mai multe colecții editoriale.
  • A realizat și prezentat emisiuni TV, a fondat și coordonează site-urile bucatarescu.ro și bucatarici.ro.
  • Este șeful Legatului București al Ordinului European al Cavalerilor Vinului (OEVE) și Conseilleur Gastronomique al Chaine des Rotisseurs.

Editura Integral a fost fondată în 1994 de către Costel Postolache, co-fondator al editurii Nemira. În 2014, editura s-a relansat prin proiectul Integral Educațional și a publicat 34 de titluri.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Puteți să-l întrebați pe marele publisher DS Boerescu dacă atunci când „conducea” el revista Bucătăria pentru toți mai exista măcar un om în redacție sau o făcea din arhivă?

Trimite un comentariu