Skip to main content

Plecarea sefului RCS i-a luat prin surprindere pe angajați: mulți ziaristi Digi 24 au aflat stirea de la televizor

 

Sursa foto: Mediafax
Sursa foto: Mediafax

Publicitate

UPDATE. Oficialii RCS au precizat pentru Paginademedia.ro că jurnalistii care erau în redacție au fost anunțați de plecarea lui Alexandru Oprea cu puțin timp înainte de difuzarea stirii pe post. "Cei care au vazut la televizor stirea erau în concediu sau nu au fost prezenți în redacție când a fost făcut anunțul", a explicat un oficial RCS.

Plecarea intempestivă a directorului RCS Alexandru Oprea i-a luat prin surprindere pe angajații companiei.

Din informațiile Paginademedia.ro, mesajul despre plecarea directorului a fost primit de producători prin telefon și postat în fluxul de știri.

În redacție, jurnalistii au fost anuntati pe scurt despre plecare, însă mulți dintre angajații Digi 24 au văzut stirea pe propriul post.

Reamintim că, astăzi, Digi 24 a anunțat că Alexandru Oprea, director general al RCS, părăsește compania. Oprea era unul din cele mai importanți oameni din conducerea companiei RCS si era pe această poziție de 18 ani.

Oprea va părăsi RCS începând de marți, adică la numai patru zile după anunțul oficial, lucru neobișnuit în piață pentru un manager cu o poziție atât de înaltă într-o mare companie.

Până la această oră, nu se cunosc motivele plecării.

Citeste si:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu