Skip to main content

Plecarea sefului RCS i-a luat prin surprindere pe angajaţi: mulţi ziaristi Digi 24 au aflat stirea de la televizor

 
alexandruoprea-mediafax
alexandruoprea-mediafax

Sursa foto: Mediafax
Sursa foto: Mediafax

Publicitate

UPDATE. Oficialii RCS au precizat pentru Paginademedia.ro că jurnalistii care erau în redacţie au fost anunţaţi de plecarea lui Alexandru Oprea cu puţin timp înainte de difuzarea stirii pe post. "Cei care au vazut la televizor stirea erau în concediu sau nu au fost prezenţi în redacţie când a fost făcut anunţul", a explicat un oficial RCS.

Plecarea intempestivă a directorului RCS Alexandru Oprea i-a luat prin surprindere pe angajaţii companiei.

Din informaţiile Paginademedia.ro, mesajul despre plecarea directorului a fost primit de producători prin telefon şi postat în fluxul de ştiri.

În redacţie, jurnalistii au fost anuntati pe scurt despre plecare, însă mulţi dintre angajaţii Digi 24 au văzut stirea pe propriul post.

Reamintim că, astăzi, Digi 24 a anunţat că Alexandru Oprea, director general al RCS, părăseşte compania. Oprea era unul din cele mai importanţi oameni din conducerea companiei RCS si era pe această poziţie de 18 ani.

Oprea va părăsi RCS începând de marţi, adică la numai patru zile după anunţul oficial, lucru neobişnuit în piaţă pentru un manager cu o poziţie atât de înaltă într-o mare companie.

Până la această oră, nu se cunosc motivele plecării.

Citeste si:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Om Om
    Poate il cheama si pe el la DNA si nu vrea sa implice compania...
  • Joseph.Lacroix Joseph.Lacroix
    Alexandrescu pleaca la Orange se va ocupa de un proiect mai mare; oficial se va alatura echipei portocalii peste 4 luni.
  • CrisPres Anunt surprinzator: Alexandru Oprea, seful RCSRDS, isi
    […] compania, dupa 18 ani de activitate. Anuntul i-a luat prin surprindere pe angajatii companiei. Din informatiile Paginademedia.ro, mesajul despre plecarea directorului a fost primit de producatori prin telefon si postat in fluxul […]

Trimite un comentariu

sus