Skip to main content

Postul Universal Channel se retrage din România

 
Postul Universal Channel se retrage din România
universal channel

Postul Universal Channel se retrage din România de luna mai. Ultima zi de emisie pe teritoriul țării noastre va fi 30 aprilie.  Reprezentanții Universal Networks International, compania care deține postul de televiziune, au declarat pentru paginademedia.ro că se vor concentra pe celelalte posturi din portofoliu, Diva și E! Entertainment Television.

Publicitate

„După o evaluare minuțioasă a portofoliului său de canale TV din România, Universal Networks International (UNI) a decis retragerea televiziunii Universal Channel din România. Data de 30 aprilie 2015 va fi ultima zi de emisie a acestui canal tv”, au declarat reprezentanții Universal Networks International, pentru paginademedia.ro.

„UNI își va concentra eforturile strategice către televiziunile Diva și E! Entertainment Television și va continua să evalueze oportunități de a lansa în viitor alte canale TV pentru a-și optimiza prezența în România”, au mai declarat aceștia.

Televiziunea de seriale Universal Channel a intrat pe piața din România pe 1 decembrie 2007.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • […] „UNI își va concentra eforturile strategice către televiziunile Diva și E! Entertainment Television și va continua să evalueze oportunități de a lansa în viitor alte canale TV pentru a-și optimiza prezența în România”, au mai declarat aceștia.Postul Universal Channel se retrage din România de luna mai. Ultima zi de emisie pe teritoriul țării noastre va fi 30 aprilie. Reprezentanții Universal Networks International, compania care deține postul de televiziune, au declarat că se vor concentra pe celelalte posturi din portofoliu, Diva și E! Entertainment Television, scrie PaginadeMedia.ro […]
  • pentru iulia 1 : Liga 1 se vede in reteaua RCS RDS si toate meciurile sunt gratis . de asemenea se vad posturile Antenelor si Eurosport. D-na iulia1 te rog sa nu mai minti opnia publica
  • RCS continua sa faca victime colaterale. Liga 1, acum Universal... Sa vedem ce au de gand Antenele si Eurosporturile.

Trimite un comentariu