Skip to main content

PRESA DE AZI. Jurnalul Naţional: „Nebunii, liber la arme de foc, cu 50 de lei şpagă”

 
JurnalulNational-29-04-2015
JurnalulNational-29-04-2015

JurnalulNational-29-04-2015PRESA DE AZI. „Victor Ponta a învăţat în trei ani de guvernare să pună cireaşa pe colivă!” notează ziarul Naţional de astăzi, iar cotidianul Jurnalul Naţional scrie despre cum „Nebunii au liber la arme de foc pentru 50 de lei şpagă”.

Publicitate

Paginademedia.ro vă prezintă prima pagină a ziarelor de azi:

Nebunii, liber la arme de foc, cu 50 de lei şpagă este subiectul principal din Jurnalul Naţional de astăzi.

Sub titlul principal al ziarului este o fotografie cu Elena Udrea, dar legată de alt subiect: Unde duce traseul banilor în dosarul „Gala Bute” şi despre „Proiectul Jackie” pentru Prima Doamnă a României.

Evenimentul Zilei de astăzi scrie despre Păcăleala din Sănătate: Pacienţii scot bani din buzunare ca sa plătească analize “gratuite”.

                Serialul EVZ „Miturile istorice ale românilor” din această săptămână îl aduce în prim plan pe Tudor Vladimirescu: Divizia Tudor Vladimirescu, unealta cu care sovieticii au supus Armata Română.

Ion Cristoiu este şi el pe prima pagină a Evenimentului zilei cu un editorial „Campania împotriva lui Klaus Iohannis dă seama de supărarea celor care s-au întorc cu buzele umflate de la Cotroceni

România liberă de astăzi scrie despre „un posibil eşesc” al Agenţiei Naţionale pentru Turism: Drumul imposibil al turiştilor spre Maramureş

Subiectul impunerii sechestrului asigurator pe o parte din averea lui deputatului PSD, Sebastian Ghiţă, este abordat de România liberă de astăzi sub titlul: Sechestre puse în dosarul cumnatului lui Ponta

Victor Ponta a învăţat în trei ani de guvernare să pună cireaşa pe colivă! scriu jurnaliştii de la ziarul Naţional astăzi pe prima pagină. În subsolul ziarului găsim şi o trimitere către un material despre “sifonarii” din consiliile de administraţie: DNA îi scoate de urechi pe “repuraşii” politicienilor din consiliile de administraţie.

Adevărul prezintă astăzi pe prima pagină Operaţiunea “Peregrinii”: Ceauşescu a vândut şi români pentru valută.

                Mâine, grevă de o zi în administraţia locală mai titrează jurnaliştii Adevărul.

Gazeta Sporturilor scrie despre “Meciul meciurilor”. Confruntarea dintre Mayweather şi Pacquiao este pe prima pagină de astăzi din Gazeta.

Libertatea titrează pe prima pagină Se pregăteşte un nou tip de pensie.

Gabi Cristea nu-şi vrea tatăl nici la nuntă! scrie tabloidul Ziarul Click!

GALERIE FOTO.

  • Adevarul-29-04-2015
  • Click-29-04-2015
  • EvenimentulZilei-29-04-2015
  • GazetaSporturilor-29-04-2015
  • JurnalulNational-29-04-2015
  • Libertatea-29-04-2015
  • National-29-04-2015
  • RomaniaLibera-29-04-2015
  • ZiarulFinanciar-29-04-2015
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus