Skip to main content

Prima TV a achiziționat un nou format TV: un concurs de cultură generală în care se poate câștiga o mașină

 
Prima TV a achiziționat un nou format TV: un concurs de cultură generală în care se poate câștiga o mașină
Trade_Up2

Prima TV a achiziționat un format de emisiune tip quizz show lansat de o companie israeliană. Postul este primul, al nivel internațional, care achiziționează respectivul format, anunță TBI Vision.

Trade Up” este un concurs de cultură generală, în care familiile concurente îşi asumă riscuri şi pot fi recompensate, iar participanţii vor putea pleca acasă la volanul maşinii visurilor lor. În fiecare ediţie, jucătorii vor ajunge la un hangar uriaş, unde vor fi puşi în faţa a cinci automobile, a căror valoare este crescătoare, plus un mare premiu. Ei se vor aşeza în maşina pe care doresc să o câştige, iar membrii familiei trebuie să colaboreze pentru a răspunde corect la întrebările de cultură generală şi să aleagă cheia corespondentă răspunsului corect  pentru a putea porni motorul. Dacă cheia se potriveşte, maşina este a lor.

Publicitate

În concurs vor intra însă două familii şi numai una poate ieşi învingătoare. Fiecare familie va trebui să recurgă la diverse tactici pentru a face misiunea echipei adverse mai dificilă şi să-i elimine din concurs. Abia după ce şi-au înlăturat oponenţii, îşi vor putea îndrepta atenţia către câştigarea maşinii dorite.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu