Skip to main content

Pro TV își cere scuze pentru condamnatul de la Românii au talent și în emisiunea La Măruță

 
Pro TV își cere scuze pentru condamnatul de la Românii au talent și în emisiunea La Măruță
la maruta

Pro TV își cere scuze și pentru momentul de la Românii au talent, când a avut un concurent - Andrei Grigoriu - fost condamnat pentru complicitate la crimă, care le declarase juraților că fusese pedepsit doar pentru „tăinuire”.

Publicitate

În realitate, acesta ar fi fost condamnat pentru complicitate la uciderea unei tinere din Timișoara pe nume Erica. Grigoriu ar fi ținut-o pe tânără, în timp ce prietenul lui – Constantin Lungu – i-a tăiat gâtul acesteia, relatează WoWbiz.ro.

După aceste dezvăluiri a pornit un adevărat bulgăre, fiind preluat de diferite surse de știri și de bloguri. Jurnalista Simona Tache a scris pe blog o postare dură despre acest caz, cu titlul, Pro TV, așteptăm explicații și foarte multe scuze.

Mai mult, astăzi, Consiliul Național al Audiovizualului a decis să se autosesizeze în legătură cu acest caz și să ceară o monitorizare pe care urmează să o analizeze săptămâna viitoare.

Astăzi, Pro TV, la trei zile după ce a început scandalul, și-a cerut scuze publice și a anunțat că l-a eliminat pe Andrei Grigoriu din cadrul show-ului. Mai mult, astăzi, mama fetei ucise a fost invitată în emisiunea La Măruță. În tot timpul cât mama tinerei a fost prezentă în emisiune (în jur de 30 de minute), pe ecran a fost afișat mesajul „Pro TV regretă momentul de la Românii au ”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Omul este în libertate, nu știm dacă acuzațiile sunt adevărate.
    Unii oameni sunt condamnați o viață pentru lucruri pe care poate nici nu le-au făcut.
  • Emisiunea nu mai este la fel ca inainte. Nici concurentii nu mai sunt de acelasi calibru in ceea ce priveste talentul, precum in editiile anterioare.
  • suna ca o premiera in Romania. nu mai stiu de vreun caz in care vreo televiziune sa isi ceara scuze pentru ceva fara ca sa fie obligata de CNA sau altcineva.

Trimite un comentariu