Skip to main content

Producătorul Cezar Helmis pleacă de la Mediafax

 
Producătorul Cezar Helmis pleacă de la Mediafax
Cezar Helmis

Cezar Helmis, creative producer Mediafax, va pleca din compania deținută de Adrian Sârbu. Din informațiile Paginademedia.ro, postul lui Helmis a fost restructurat în condițiile în care compania este în insolvență.

Helmis lucra la Mediafax din decembrie 2013. Anterior, a lucrat în Pro TV. La Mediafax a produs, printre altele, campaniile Bruxellist (cu alegelerile europarlamentare), Vreau Președinte și Revolutions (proiectul 25 de ani de la Revoluție).

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Cezar Helmis a confirmat plecarea din grup. El a precizat că rămâne într-o relație deschisă cu Mediafax, dar pe proiecte punctuale.

Carte de vizită Cezar Helmis:

  • Cezar Helmis are o experiență de 16 ani în televiziune. A început la Antena 1, ca reporter, apoi a continuat cu B1, unde a fost producător al emisiunii La strada și apoi producător general al stației.
  • După B1, în 2003 a fost producător, timp de un sezon, în echipa condusă de Mona Segall. Și-a înființat apoi propria companie pe care a lucrat până în 2009, în special pe producția de film.
  • În 2007, a pus în scenă, la Kristal Club din București, musical-ul The Rocky Horror Show, după o licență britanică
  • A revenit în Pro TV SA în 2009, fiind numit Head of Mediapro Sofia, poziție în care a stat până în noiembrie 2010. După perioada Sofia, a fost Manager content development la Media Pro, în Buftea.

În prezent lucrează ca producător la Mediafax Group, compania lui Adrian Sârbu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu