Skip to main content

Programe speciale de Paşte. Loredana şi Stela Popescu fac Paştele la TVR 1. Două ediţii Românii au talent la Pro TV. Speciale Next Star si Te cunosc de undeva la Antena 1

 
Colaj Paste 2015
Colaj Paste 2015

Colaj Paste 2015

Publicitate

Ediţii speciale ale unor producţii deja cunoscute, documentare, filme şi transmisiuni directe cu caracter religios se numără printre programele cu care televiziunile vor să-i prindă pe români în faţa micilor ecrane în perioada sărbătorilor pascale.

La TVR, Iuliana Tudor are o ediţie specială O dată-n viaţă, cu Loredana în platou. Pro TV are două emisiuni Românii au talent. Antena 1 are ediţie specială Te cunosc de undeva (cu Răzvan si Dani, Mirela Boureanu Vaida si Andreea Berecleanu) si Nea Mărin Miliardar. Kanal D are emisiuni speciale Teo WowBiz (cu Fuego).

Paginademedia.ro a făcut o selecţie cu cele mai importante programe TV dedicate perioadei de Paşte.

TVR 1 sărbătoreşte Paştele cu Loredana, Iuliana Tudor, Mircea Dinescu, Stela Popescu şi Cristi Tabără

Loredana x 3 la ODV

 

SÂMBĂTĂ. Cristi Tabără în Maramures, Iuliana Tudor la masă cu vedetele

Echipa Exclusiv în România petrece de Paşti în Maramureş, cu Cristian Tabără la Biserica din Deal din Ieud, aflată în patrimoniul mondial UNESCO. Emisiunea poate fi urmărită, de la ora 18.00.

De la 23.45TVR 1 transmite, în direct, slujba prilejuită de praznicul Învierii Domnului, tot de la Catedrala Patriarhală din Bucureşti. Ceremonia religioasă este oficiată de Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, alături de numeroşi ierarhi şi preoţi.

Iuliana Tudor găzduieşte emisiunea La masa de Paşti. Sâmbătă noapte, după slujba de Înviere, (ora 00:50) TVR 1 adună la aceeaşi masă peste 40 de vedete ale muzicii populare româneşti.

DUMINICĂ. Stela Popescu, la Mircea Dinescu

Stela Popescu, invitata lui Mircea Dinescu, în prima ediţie a noului sezon Politică şi delicateţuri (ora 15.00).

Anul acesta, de Paşti, Iuliana Tudor o are ca invitată, la O dată-n viaţă, pe Loredana Groza, în rolul celor trei nurori ale soacrei.

Ediţii speciale Tezaur folcloric şi Petrecerea Iepuraşilor

  • În zilele de Paşti, la TVR 1 sunt programate şi două ediţii speciale ale emisiunii Tezaur folcloric, de la orele 12.45 şi 16.00.
  • TVR 1 organizează şi Petrecerea Iepuraşilor, pentru cei mici, pe 13 şi pe 14 aprilie, de la ora 18.45.

La PRO TV Paştele vine cu două ediţii Românii au talent şi filme tematice

Romanii au talent

Saptamâna aceasta, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Pro TV va difuza două ediţii ale show-ului Românii au talent, vineri şi duminică.

DUMINICĂ. Filme în prima zi de Paste, Românii au talent seara

În dimineaţa de Paste, Pro TV are în program filmul de animaţie Ice Age/ Epoca de gheaţă.

După prânz (15:45). În grila Pro TV se regăseşte şi pelicula "Cronicile din Narnia: Călătorie pe mare cu Zori-de-Zi".

Seara este Românii au talent.

ANTENA 1 petrece Paştele cu ediţii speciale ale Next Star, Te cunosc de Undeva şi filme de comedie

copyright Gabriela Arsenie - Antena1
Andreea Berecleanu, Mirela Boureanu Vaida, Răzvan Simion şi Dani Oţil vot fi ABBA la Te cunosc de undeva copyright Gabriela Arsenie - Antena1

SÂMBĂTĂ. Special Te cunosc de undeva

Pentru seara de Înviere, echipa “Te cunosc de undeva!” (20:30) îi are ca invitaţi în platou pe copiii de la Next Star. În aceeaşi ediţie, Andreea Berecleanu, Mirela Boureanu Vaida, Răzvan Simion şi Dani Oţil vin pentru prima oară în emisiune să se transforme în cei patru componenţi ai trupei ABBA.

Într-o ediţie specială de Paşte, de la 23.50, Observatorul Antenei 1 va transmite în direct Slujba de Înviere, de la Mănăstirea Radu Vodă din Bucureşti

DUMINICĂ. Nea Mărin si Dennis, pericol public

Antena 1 va difuza filme de comedie, începând cu ora 20.30. Nea Mărin Miliardar dă startul serii de filme şi este urmat, începând cu 22.30, de Dennis, pericol public.

LUNI. Vasile Muraru

În a doua zi de Paşte, Antena 1 va difuza, de la 20:30, sceneta umoristică "Chef de râs", cu Vasile Muraru şi Valentina Fătu.

KANAL D mizează pe tradiţiile româneşti, cu Teo, Mihai Ghiţă, Gabrila Cristea şi Mădălin Ionescu

Teo Show

Sâmbătă, televiziunea trustului Dogan propune o ediţie specială a emisiunii Asta-i Romania! (de la ora 20.00), în care prezentatorul Mihai Ghiţă vorbeşte despre întoarcerea la tradiţii şi familie.

Tot sâmbătă, în grila postului Kanal D se regăsesc şi două filme cu subiecte religioase. Este vorba despre pelicula Iisus (coproducţie SUA - It. - Germania, din 1999) - difuzată de la ora 21:30 - şi de filmul Iosif, care începe mai devreme, de la ora 13:45.

Duminica, postul turcilor de la Kanal D are program normal, cu Ernest (Ochii din umbră) si film.

Teo Show va avea o ediţie specială, cu Corina Bud, Cornelia şi Lupu Rednic, Gelu Voicu împreună cu familia vor cânta şi vor dansa.

Special si seara, la WOWBiz, prezentată de Mădălin Ionescu şi Adelina Petriţu îi va avea invitaţi pe Fuego, Elena Gheorghe şi Gipsy Casual.

Prima TV. Ediţii speciale ale emisiunilor Cireaşa de pe Tort, Constantin 60 şi Mama mea gateşte mai bine.

Marius Vizante, Daniela Condurache, Dan Bordeianu si Maria Carneci la Cireasa de pe tort (Prima TV)

DUMINICĂ. Cireasa de pe tort de Paste

Dan Bordeianu, Maria Cârneci, Marius Florea Vizante şi Daniela Condurache petrec Paştele la Prima TV, în emisiunea „Cireaşa de pe tort”.

Alexandru Constantin este şi el de Paşte la Prima TV alături de Fuego, care va vorbi despre tradiţiile pascale din copilăria petrecută în Ardeal, duminică, de la ora 22:30, la „Constantin 60’”.

LUNI. Special Mama mea găteste mai bine

De la 20.30, Cove şi Horia Vîrlan sunt gazdele unei ediţii speciale a emisiunii „Mama mea găteşte mai bine”, în care două vedete se vor întrece într-o competiţie sub presiune.

Celebrităţile vor găti, la indicaţiile mamelor, bucate tradiţionale de Paşte şi se vor lupta pentru laudele maestrului Horia Vîrlan.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tavy Tavy
    Emisiunea Iulianei Tudor este foarte prost pusa, la ora 01:00 oamenii inca sunt la biserica.
    Ideal ar fi fost Duminica dupa-masa sau seara!
  • Iulian Iulian
    La NeWowBiz vom vedea manelisti cum vor canta manele, o aduc pe Pastrama cu regiile ei si pe Zavo cum isi injura mama.

    ProTV proasta alegerea pentru Romanii au Talent, lumea sarbatoreste, nu sta la Tv, puteau baga un film in premiera(Divergent)

    Antena 1 si mai proasta alegere cu Nea Marin Miliardar, mai ales ca nici macar nu au HD sa se vada filmul cat de cat..

    La PrimaTV se pare ca ii place locul 7/8-12

Trimite un comentariu

sus