Skip to main content

Programe speciale de Paște. Loredana şi Stela Popescu fac Paştele la TVR 1. Două ediții Românii au talent la Pro TV. Speciale Next Star si Te cunosc de undeva la Antena 1

 

Colaj Paste 2015

Publicitate

Ediţii speciale ale unor producții deja cunoscute, documentare, filme şi transmisiuni directe cu caracter religios se numără printre programele cu care televiziunile vor să-i prindă pe români în fața micilor ecrane în perioada sărbătorilor pascale.

La TVR, Iuliana Tudor are o ediție specială O dată-n viaţă, cu Loredana în platou. Pro TV are două emisiuni Românii au talent. Antena 1 are ediție specială Te cunosc de undeva (cu Răzvan si Dani, Mirela Boureanu Vaida si Andreea Berecleanu) si Nea Mărin Miliardar. Kanal D are emisiuni speciale Teo WowBiz (cu Fuego).

Paginademedia.ro a făcut o selecție cu cele mai importante programe TV dedicate perioadei de Paște.

TVR 1 sărbătorește Paștele cu Loredana, Iuliana Tudor, Mircea Dinescu, Stela Popescu și Cristi Tabără

Loredana x 3 la ODV

 

SÂMBĂTĂ. Cristi Tabără în Maramures, Iuliana Tudor la masă cu vedetele

Echipa Exclusiv în România petrece de Paşti în Maramureş, cu Cristian Tabără la Biserica din Deal din Ieud, aflată în patrimoniul mondial UNESCO. Emisiunea poate fi urmărită, de la ora 18.00.

De la 23.45TVR 1 transmite, în direct, slujba prilejuită de praznicul Învierii Domnului, tot de la Catedrala Patriarhală din Bucureşti. Ceremonia religioasă este oficiată de Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, alături de numeroşi ierarhi şi preoţi.

Iuliana Tudor găzduiește emisiunea La masa de Paşti. Sâmbătă noapte, după slujba de Înviere, (ora 00:50) TVR 1 adună la aceeași masă peste 40 de vedete ale muzicii populare româneşti.

DUMINICĂ. Stela Popescu, la Mircea Dinescu

Stela Popescu, invitata lui Mircea Dinescu, în prima ediţie a noului sezon Politică şi delicateţuri (ora 15.00).

Anul acesta, de Paşti, Iuliana Tudor o are ca invitată, la O dată-n viață, pe Loredana Groza, în rolul celor trei nurori ale soacrei.

Ediţii speciale Tezaur folcloric și Petrecerea Iepurașilor

 • În zilele de Paşti, la TVR 1 sunt programate şi două ediţii speciale ale emisiunii Tezaur folcloric, de la orele 12.45 şi 16.00.
 • TVR 1 organizează și Petrecerea Iepurașilor, pentru cei mici, pe 13 şi pe 14 aprilie, de la ora 18.45.

La PRO TV Paștele vine cu două ediții Românii au talent și filme tematice

Romanii au talent

Saptamâna aceasta, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Pro TV va difuza două ediții ale show-ului Românii au talent, vineri și duminică.

DUMINICĂ. Filme în prima zi de Paste, Românii au talent seara

În dimineața de Paste, Pro TV are în program filmul de animație Ice Age/ Epoca de gheaţă.

După prânz (15:45). În grila Pro TV se regăsește și pelicula "Cronicile din Narnia: Călătorie pe mare cu Zori-de-Zi".

Seara este Românii au talent.

ANTENA 1 petrece Paștele cu ediții speciale ale Next Star, Te cunosc de Undeva și filme de comedie

copyright Gabriela Arsenie - Antena1
Andreea Berecleanu, Mirela Boureanu Vaida, Răzvan Simion și Dani Oțil vot fi ABBA la Te cunosc de undeva copyright Gabriela Arsenie - Antena1

SÂMBĂTĂ. Special Te cunosc de undeva

Pentru seara de Înviere, echipa “Te cunosc de undeva!” (20:30) îi are ca invitați în platou pe copiii de la Next Star. În aceeași ediție, Andreea Berecleanu, Mirela Boureanu Vaida, Răzvan Simion și Dani Oțil vin pentru prima oară în emisiune să se transforme în cei patru componenți ai trupei ABBA.

Într-o ediție specială de Paște, de la 23.50, Observatorul Antenei 1 va transmite în direct Slujba de Înviere, de la Mănăstirea Radu Vodă din București

DUMINICĂ. Nea Mărin si Dennis, pericol public

Antena 1 va difuza filme de comedie, începând cu ora 20.30. Nea Mărin Miliardar dă startul serii de filme și este urmat, începând cu 22.30, de Dennis, pericol public.

LUNI. Vasile Muraru

În a doua zi de Paște, Antena 1 va difuza, de la 20:30, sceneta umoristică "Chef de râs", cu Vasile Muraru și Valentina Fătu.

KANAL D mizează pe tradițiile românești, cu Teo, Mihai Ghiță, Gabrila Cristea și Mădălin Ionescu

Teo Show

Sâmbătă, televiziunea trustului Dogan propune o ediție specială a emisiunii Asta-i Romania! (de la ora 20.00), în care prezentatorul Mihai Ghiță vorbește despre întoarcerea la tradiții și familie.

Tot sâmbătă, în grila postului Kanal D se regăsesc și două filme cu subiecte religioase. Este vorba despre pelicula Iisus (coproducție SUA - It. - Germania, din 1999) - difuzată de la ora 21:30 - și de filmul Iosif, care începe mai devreme, de la ora 13:45.

Duminica, postul turcilor de la Kanal D are program normal, cu Ernest (Ochii din umbră) si film.

Teo Show va avea o ediție specială, cu Corina Bud, Cornelia și Lupu Rednic, Gelu Voicu împreună cu familia vor cânta și vor dansa.

Special si seara, la WOWBiz, prezentată de Mădălin Ionescu și Adelina Petrițu îi va avea invitați pe Fuego, Elena Gheorghe și Gipsy Casual.

Prima TV. Ediţii speciale ale emisiunilor Cireaşa de pe Tort, Constantin 60 şi Mama mea gateşte mai bine.

Marius Vizante, Daniela Condurache, Dan Bordeianu si Maria Carneci la Cireasa de pe tort (Prima TV)

DUMINICĂ. Cireasa de pe tort de Paste

Dan Bordeianu, Maria Cârneci, Marius Florea Vizante şi Daniela Condurache petrec Paştele la Prima TV, în emisiunea „Cireaşa de pe tort”.

Alexandru Constantin este şi el de Paşte la Prima TV alături de Fuego, care va vorbi despre tradiţiile pascale din copilăria petrecută în Ardeal, duminică, de la ora 22:30, la „Constantin 60’”.

LUNI. Special Mama mea găteste mai bine

De la 20.30, Cove şi Horia Vîrlan sunt gazdele unei ediții speciale a emisiunii „Mama mea găteşte mai bine”, în care două vedete se vor întrece într-o competiţie sub presiune.

Celebrităţile vor găti, la indicaţiile mamelor, bucate tradiţionale de Paşte şi se vor lupta pentru laudele maestrului Horia Vîrlan.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Emisiunea Iulianei Tudor este foarte prost pusa, la ora 01:00 oamenii inca sunt la biserica.
  Ideal ar fi fost Duminica dupa-masa sau seara!
 • La NeWowBiz vom vedea manelisti cum vor canta manele, o aduc pe Pastrama cu regiile ei si pe Zavo cum isi injura mama.

  ProTV proasta alegerea pentru Romanii au Talent, lumea sarbatoreste, nu sta la Tv, puteau baga un film in premiera(Divergent)

  Antena 1 si mai proasta alegere cu Nea Marin Miliardar, mai ales ca nici macar nu au HD sa se vada filmul cat de cat..

  La PrimaTV se pare ca ii place locul 7/8-12

Trimite un comentariu