Skip to main content

Reacția producătorului general al Pro TV după demisia din Pro TV: "este momentul să fac o schimbare"

 
Reacția producătorului general al Pro TV după demisia din Pro TV: "este momentul să fac o schimbare"
Ana Maria Modalca

După demisia din poziția de producător general al Pro TV, despre care Paginademedia.ro a scris în exclusivitate aici, Ana Maria Modâlcă vorbește despre decizia luată într-o scurtă declarație

Publicitate

"Este momentul să fac o schimbare din punct de vedere profesional", spune ea într-o poziție trimisă Paginademedia.ro.

Ana Maria Modălcă, după demisia din poziția de producător general al Pro TV:

“În PRO TV am cunoscut și am lucrat alături de profesioniști adevărați, care reușesc să transforme fiecare producție într-una de succes. Am avut ocazia să fac parte din această echipă, alături de care am construit unele dintre cele mai puternice emisiuni și formate din România. Acum, consider că este momentul să fac o schimbare din punct de vedere profesional. Mulțumesc echipei PRO TV pentru profesionalismul, dedicarea, deschiderea si sprijinul de care a dat dovadă în toată această perioadă”.

Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV, despre plecarea Anei Maria Modâlcă:

“Ana Maria Modâlcă este un profesionist și un partener de încredere și îi mulțumim pentru contribuția valoroasă adusă în numeroasele proiecte dezvoltate alături de echipa de producție din care a făcut parte. Îi urăm mult succes în continuare. Echipa puternică PRO TV va continua să aducă telespectatorilor producții de top și show-uri spectaculoase, la calitatea și standardele pe care aceștia le așteaptă de la noi, liderul televiziunilor din România”.

Reamintim că Ana Maria Modâlcă și-a dat demisia de la compania deținută de grupul CME, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Ana Maria Modâlcă, head of local production Pro TV, pleacă din această poziție după un an. În aprilie 2014, ea a preluat această poziție după ce a fost, timp de aproape zece ani, șeful producțiilor locale la postul Prima TV.

În prezent, structura de conducere a Pro TV îi include pe Aleksandras Cesnavicius (director general), Stella Litou (director de programe) și Melanie Triebel, head of production.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Observ ca stimabila se muta de la o televziune la alta ca musca de la o "floare" la alta. ori nu se poate integra in colectiv, ori colectivul nu se poate obisnui cu ea...
 • Draga autorule, schimbă te rog titlul ăsta tampit cu unul in limba romana. Cuvantul "reactie" este folosit total gresit, crezi ca si-a dat demisia si dupa aceea s-a dedublat si a reactionat?
 • doamna nu a avut pic de onoare. desi emisiunile produse de dumneaei erau de proasta calitate (ca tema, abordare si vedete aduse), a asteptat pana cand a fost data afara.
 • Ana nu imi amintesc sa fi sacut nimic memorabil in televiziune. Mercenarii de la conducerea PROTV au dat-o afara, dupa ce acum un an a venit sa ceara sa o angajeze dupa ce profesionistii adevarati plecasera. A fost facuta sa plece... Hai sa nu ne dam pe dupa gard...
  Diferenta : MERCENARII SUNT UNITI DE INTERESE MATERIALE SI MOTIVATIA DE A DEMONSTRA CA ROMANII SUNT HOTI SI PROSTI
  ROMANII SUNT DEZBINATI, AU PROBLEME CU CAPRA VECINULUI SI UITA DE UNDE AU PLECAT
  Concluzia o trageti voi...
 • Ana este foarte eleganta prin aceasta declaratie. Imi pare bine ca a avut curajul si demnitatea sa iasa din mocirla aia din Pro tv.

Trimite un comentariu