Skip to main content

Stelian Tănase: Claudiu Lucaci a pierdut șefia Știrilor TVR. Un interimar va fi numit săptămâna viitoare

 

Claudiu Lucaci și-a pierdut funcția de șef al departamentului de știri al TVR, a spus Stelian Tănase, aseară, în emisiunea Vorbește liber, de la postul public. Un interimar urmează să fie numit în perioada următoare.

Publicitate

Stelian Tănase:

"Contestatia a fost pierdută. Și-a pierdut funcția de șef al departamentului de Știri din TVR. Voi numi luni sau marți pe cineva interimar, pentru o perioadă limitată. Va fi o persoană din TVR, chiar din departamentul de știri", a declarat Stelian Tănase.

Stelian Tănase a explicat că interimatul este necesar pentru buna funcționare a departamentului de știri și că apoi va urma un concurs pentru ocuparea funcție lăsată vacantă de Claudiu Lucaci.

"În scurt timp, va fi un concurs cu toate posturile vacante din TVR, concurs la care se pot inscrie oricine, chiar și persoane din afara instituției", a mai spus Stelian Tănase.

Reamintim că, în urma evaluării și, apoi, a contestației, Claudiu Lucaci a obținut 73,83 de puncte, sub punctajul de minim 75. Claudiu Lucaci a decis să conteste în instanță deciziile comisiei care i-a dat șefului știrilor TVR un punctaj mic, ducând astfel la pierderea funcției de conducere, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citește și:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • tCit a slujit el si tot nh va ajunge Bucur sefulet. Ci o doamna. Batriioara dar voalata. O Orestie nu altceva. Prietenii pot deduce!
  • vai cum au cazut vitejii! pai cum? dupa ce ai tradat, ai sapat , ai uneltit si ai facut traffic de influenta, dupa ce ai vandut constiinte la legatura, sa vina un boem ca Tanase sa te ridice de la masa? tocmai cand sa te bucuri si tu? teribil! las ca poate ii gaseste prieten Victoras un post caldut pe la o ambasada, ca pricum omu e la fel de pregatit in diplomatie ca si in tv. isi mai inventeaza doua doctorate si iese ambassador. poate chiar in state. pe piata libera mai mult de asistent de productie nu ar fi ajuns oricum...

Trimite un comentariu