Skip to main content

Stelian Tănase: "vom propune o variantă pentru o nouă lege a TVR". Numirea Consiliului de Administrație, printre punctele modificate

 
Stelian Tănase: "vom propune o variantă pentru o nouă lege a TVR". Numirea Consiliului de Administrație, printre punctele modificate
Stelian Tanase

"Vom propune o variantă pentru o nouă lege a TVR", a declarat pentru Paginademedia.ro președintele TVR Stelian Tănase. "După 20 de ani, ne gândim că este momentul pentru o schimbare", a spus președintele TVR.

Publicitate

Unde vor fi schimbările?

"Vor fi mai multe propuneri. De exemplu, la numirea Consiliului de Administrație sau la o separare între poziția de președinte și cea de manager executiv", a precizat Stelian Tănase.

Propunerile directorului TVR vor fi dezbătute în cadrul unui seminar care va fi organizat săptămâna viitoare. La eveniment vor fi invitați jurnaliști, politicieni, oameni de televiziune și reprezentanți ai societății civile.

"Noi nu putem avea inițiative legislativă, dar ideile pot fi preluate și propuse spre discuție de către parlamentari", a mai spus Stelian Tănase.

"Vom discuta și despre televiziunile publice din Europa, despre finanțarea posturilor, dar și despre raportul dintre televiziunile publice și cele private", a mai declarat Stelian Tănase.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Stelica, Stelica, cum te afli tu in treaba acum cind Ponta iti cauta deja inlocuitor! Aduna-ti creioanele, Stelu, fa ordine prin hirtii ca s-ar putea sa nu se stie! Ai multe schelete in dulap si tanti Varvara e vigilenta!

Trimite un comentariu