Skip to main content

Toate posturile care au difuzat imagini în cazul Zăvoranu vor fi analizate. CNA vrea o "monitorizare de linie" a „spectacolului grotesc” de pe TV

 
Toate posturile care au difuzat imagini în cazul Zăvoranu vor fi analizate. CNA vrea o "monitorizare de linie" a „spectacolului grotesc” de pe TV
Oana Zavoranu

Cazul Zăvoranu, în atenția CNA. Consiliul Național al Audiovizualului a decis realizarea unei monitorizări de linie a televiziunilor care au difuzat imagini în cazul înmormântării Marioarei Zăvoranu, mama Oanei Zăvoranu.

Propunerea, venită din partea Dorinei Rusu, membru CNA, cea care a condus ședința de astăzi, presupune monitorizarea tuturor posturilor care au difuzat imagini și știri despre cazul Zăvoranu. Printre acestea se numără Antena Stars, Antena 1, România TV și B1 TV. Antena Stars a avut exclusivitate asupra evenimentului și a difuzat în direct înmormântarea. Cu watermark.

Publicitate

„Vreau să iau în discuție spectacolul grotesc care a avut loc cîteva dintre televiziuni la sfârșitul săptămânii în legătură cu moartea mamei Oanei Zăvoranu. Mi se pare că a fost ceva care trebuie luat în discuție într-un fel sau altul. De altfel înțeleg că au fost și sesizări destul de multe în acest weekend. Aș vrea să cerem o monitorizare de linie și să luăm în discuție săptămâna viitoare, probabil, pentru că totuși lucrurile astea infectează spațiul public și mi se pare prea mult. Nu cred că putem să trecem așa peste asta noi, ca organism care răspunde de sănătatea audiovizualului”, le-a spus Dorina Rusu membrilor CNA.

Monica Gubernat, membru CNA, a cerut ca monitorizarea de linie să înceapă de joi seara, cu emisiunea WowBiz în care Oana Zăvoranu a apărut într-o rochie foarte sumară, emisiune în care aceasta a renunțat la lenjeria intimă. „Sigur că este binevenită monitorizarea de linie. Mi-aș dori din tot sufletul să se discute săptămâna viitoare, dar depinde și de direcția noastră de monitorizare. Singura mea rugăminte e ca la această monitorizare de linie să se adauge și seara anterioară morții Mărioarei Zăvoranu, când am înțeles că doamna Zăvoranu s-a dezbrăcat la un post TV, bănuiesc că se numește Kanal D”, a spus Monica Gubernat.

Până ieri, CNA a primit șase sesizări în cazul Zăvoranu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • ce e de analizat? este evident grobianismul, grosolania, odiosenia, grotescul si vulgaritatea nu numai acestei transmisii a inmormanarii de la Antena Stars sau ceea ce s-a intamplat la cimitir si trnsmis la tv sau cea ce s-a realizat la Romania Tv. CNA nu trebuie sa mai permita nici unei televiziuni asa ceva plus alte subiecte de cea mai joasa speta in cadrul emisiunilor tv. Sa le mute dupa 12 noaptea.Vrem educatie si cultura la tv nu vulgaritati si trivialitati.
  • Adevarul e ca trebuie sa ai ceva probleme la cap sa te uit la asa ceva, aceste posturi TV nu fac nimic altceva decat sa exploateze o resursa infinita si anume prostia.

Trimite un comentariu