Skip to main content

Tolontan, două ipoteze despre plecarea lui Alexandru Oprea de la șefia RCS: ambele duc la Mitică Dragomir

 
Tolontan, două ipoteze despre plecarea lui Alexandru Oprea de la șefia RCS: ambele duc la Mitică Dragomir
alexandru-oprea

„Săptămâna trecută, directorul general Alexandru Oprea a dispărut brusc de la RCS-RDS, lăsînd în urmă un preaviz de două zile lucrătoare, un comunicat sec și cea mai mare companie de distribuție și conținut TV din Europa de Est, care și-a sporit cifra de afaceri de 13 ori în 10 ani”, a scris jurnalistul Cătălin Tolontan pe blogul său.

Postarea lui Tolontan vine după plecarea-șoc, fără nicio explicație, a celui care a condus RCS timp de 18 ani.

Publicitate

Jurnalistul GSP spune că, potrivit surselor sale, plecarea lui Oprea ar avea legătură intrarea RCS în acționariatul unei firme deținute de Dumitru Dragomir, fostul șef LPF. Mai exact, RCS a cumpărat 15% din firma Bodu SRL, o societate care deținea o sală de evenimente, contra sumei de 3,5 milioane de euro.

„Plecarea-șoc a lui Alexandru Oprea are legătură cu tranzacțiile pe care acesta le-a făcut cu Dumitru Dragomir, susțin două surse diferite, una de la Liga Profesionistă și cealaltă din zona afacerilor”, a precizat Tolontan. „Contractul între RCS și Bodu este investigat de procurori.”, a mai spus el.

Tolontan mai prezintă o ipoteză pentru plecarea intempestivă a lui Oprea din fruntea RCS: „Unele variante susțin că Teszari a aflat lucruri despre Oprea chiar de la Dragomir, ”care, prins cu ușa în mai multe investigații, a început să toarne.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Daca marele investigator voiculescian isi imagineaza ca Oprea i-a dat lui Dragomir 3,5 milioane euro fara sa stie teszari sau board-ul RDS, atunci este cel putin naiv.
    As zice mai degraba ca Oprea si-a "sacrificat" job'ul si va accepta rolul de tap ispasitor in anumite anchete, tocmai pentru a nu se ajunge la cei care stiau toate miscarile.

Trimite un comentariu