Skip to main content

Un nou serial turcesc la Kanal D. Dila intră în locul serialului Trădarea două zile pe săptămână

 

Hatice Sendil si Erkan Petekkaya Kanal D va difuza din 20 aprilie Dila, un nou serial turcesc. Producția va fi difuzată lunea și marțea, de la 20.00, tronson care acum este ocupat de serialul Trădarea.  După această schimbare, serialul Trădarea va fi difuzat doar miercurea, joia și vinerea.

REZUMAT. Dila (Hatice Sendil) este o tânără frumoasă și educată din Istanbul, care în urma căsătoriei ajunge pe moșia unei familii bogate, conduse după cutume ce vor veni în conflict cu principiile de viață moderne ale tinerei. Familia Barazoglu este stăpâna unor pământuri în care oamenii sunt obedienți “boierului”, un personaj foarte respectat de întreaga comunitate. Singurul care ajunge să se opună acestuia este chiar fiul său, Acer (Necip Memili), un caracter puternic și malefic deopotrivă. O dispută pe o bucata de pământ va arunca în aer relațiile fragile dintre familiile Barazoglu și Karadagli, iar Dila va trece printr-o tragedie provocată de lupta între clanurile inamice.

Publicitate

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • De unde stii?
  Esti sigur ca il ca il mai dau pe Yaman?
  Ar fi super e cel mai tare serial dupa parerea mea sper sa fie asa cum zici tu.
  Astept sa imi dai un raspuns pe e-mail sau pe facebook vîlsan cristian alexandru asta este facebook-ul meu.
 • Yaman intra in grila la sfarsitul serialului "Tradarea", care nu este departe.
  Va fii difuzat de MIERCURI pana VINERI/JOI - VINERI, depinde de audienta serialului nou, "Dila"
 • […] Dila (Hatice Sendil) este o tânără frumoasă și educată din Istanbul, care în urma căsătoriei ajunge pe moșia unei familii bogate, conduse după cutume ce vor veni în conflict cu principiile de viață moderne ale tinerei. Familia Barazoglu este stăpâna unor pământuri în care oamenii sunt obedienți “boierului”, un personaj foarte respectat de întreaga comunitate. Singurul care ajunge să se opună acestuia este chiar fiul său, Acer (Necip Memili), un caracter puternic și malefic deopotrivă. O dispută pe o bucata de pământ va arunca în aer relațiile fragile dintre familiile Barazoglu și Karadagli, iar Dila va trece printr-o tragedie provocată de lupta între clanurile inamice, scrie PaginadeMedia.ro […]
 • de telenovela turceasca de la Euforia nu ati mai spus nimic. sa inteleg ca nici macar cu telenovele turcesti postul ala nu face audienta?

Trimite un comentariu