Skip to main content

Un nou serial turcesc la Kanal D. Dila intră în locul serialului Trădarea două zile pe săptămână

 
Hatice Sendil si Erkan Petekkaya
Hatice Sendil si Erkan Petekkaya

Hatice Sendil si Erkan Petekkaya Kanal D va difuza din 20 aprilie Dila, un nou serial turcesc. Producţia va fi difuzată lunea şi marţea, de la 20.00, tronson care acum este ocupat de serialul Trădarea.  După această schimbare, serialul Trădarea va fi difuzat doar miercurea, joia şi vinerea.

Publicitate

REZUMAT. Dila (Hatice Sendil) este o tânără frumoasă şi educată din Istanbul, care în urma căsătoriei ajunge pe moşia unei familii bogate, conduse după cutume ce vor veni în conflict cu principiile de viaţă moderne ale tinerei. Familia Barazoglu este stăpâna unor pământuri în care oamenii sunt obedienţi “boierului”, un personaj foarte respectat de întreaga comunitate. Singurul care ajunge să se opună acestuia este chiar fiul său, Acer (Necip Memili), un caracter puternic şi malefic deopotrivă. O dispută pe o bucata de pământ va arunca în aer relaţiile fragile dintre familiile Barazoglu şi Karadagli, iar Dila va trece printr-o tragedie provocată de lupta între clanurile inamice.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mirela mirela
    Sper sa apara si Dila sezonul 2. .... va rog sa fie di dila sezonul 2.....:-) :-D
  • alex alex
    De unde stii?
    Esti sigur ca il ca il mai dau pe Yaman?
    Ar fi super e cel mai tare serial dupa parerea mea sper sa fie asa cum zici tu.
    Astept sa imi dai un raspuns pe e-mail sau pe facebook vîlsan cristian alexandru asta este facebook-ul meu.
  • Iulian Iulian
    Yaman intra in grila la sfarsitul serialului "Tradarea", care nu este departe.
    Va fii difuzat de MIERCURI pana VINERI/JOI - VINERI, depinde de audienta serialului nou, "Dila"
  • Kanal D va difuza din 20 aprilie Dila, un nou serial turcesc | R
    […] Dila (Hatice Sendil) este o tânără frumoasă și educată din Istanbul, care în urma căsătoriei ajunge pe moșia unei familii bogate, conduse după cutume ce vor veni în conflict cu principiile de viață moderne ale tinerei. Familia Barazoglu este stăpâna unor pământuri în care oamenii sunt obedienți “boierului”, un personaj foarte respectat de întreaga comunitate. Singurul care ajunge să se opună acestuia este chiar fiul său, Acer (Necip Memili), un caracter puternic și malefic deopotrivă. O dispută pe o bucata de pământ va arunca în aer relațiile fragile dintre familiile Barazoglu și Karadagli, iar Dila va trece printr-o tragedie provocată de lupta între clanurile inamice, scrie PaginadeMedia.ro […]
  • Aloooo Aloooo
    Vreau sa vad serialul "Yaman"... Nu seriale de genul asta.
  • Florin Florin
    de telenovela turceasca de la Euforia nu ati mai spus nimic. sa inteleg ca nici macar cu telenovele turcesti postul ala nu face audienta?

Trimite un comentariu

sus