Skip to main content

Activitatea TVR, în analiza comisiilor de specialitate. Amânare privind execuţia bugetară

 
tvr
tvr

Comisiile de Buget ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au amânat cu o săptămână, din lipsă de cvorum, dezbaterea asupra contului de execuţie bugetară al Societăţii Române de Televiziune pe anul 2014, potrivit stiri.tvr.ro.

Publicitate

Avizul este necesar pentru dezbaterea Raportului de activitate, care va fi analizat şi votat în Comisiile de Cultură ale Parlamentului.

"Este nevoie de cvorum pe ambele comisii. După ce am aşteptat o jumătate de oră (n.r. - şedinţa urma să înceapă la ora 10.00), cvorumul pentru Comisia de buget de la Senat nu e realizat", a arătat vicepreşedintele Comisiei de Buget de la Camera Deputaţilor, Eugen Nicolăescu, citat de Agerpres.

Următoarea şedinţă a fost stabilită pentru marţea viitoare.

Pentru raportul privind contul de execuţie bugetară al SRTV pe 2014, Comisiile pentru Buget vor da un aviz comun.

Birourile permanente reunite au decis marţea trecută să trimită către comisiile de specialitate documentul privind activitatea SRTV. Forurile aveau termen o săptămână pentru a da un raport.

Vezi situaţia financiară a TVR pe 2014 AICI.

Legea audiovizualului prevede că respingerea raportului de activitate duce la demisia Consiliului de Administraţie şi a preşedintelui-director general al TVR.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Loredana Grozescu Loredana Grozescu
    Boala lunga, moarte sigura. Doar ca Stelica mai ia niste bani nemeritati, mai ia si Nistorescu, mai ia si Bortun, mai ia si Miruna Munteanu. Iar Tvr se prabuseste.

Trimite un comentariu

sus