Skip to main content

Animalele au talent. Antena 1 vrea să facă un show cu animale

 
Antena 1 casting
Antena 1 casting

Antena 1 pregăteşte o emisiune cu animale. Postul din grupul Intact anunţă un casting pentru viitorul show.

Publicitate

Potrivit anunţului, "Antena 1 caută animale de companie care să ia piuitul oricărui telespectator care va privi noul show realizat de postul de televiziune din Băneasa". În competiţie "se poate strecura orice animal, aptitudini deosebite să aibă sau o poveste".

Show-ul cu animale ar urma să fie pe post cel mai probabil în grila de toamnă.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cofetaria Caiafa Cofetaria Caiafa
    Camelia, la cum te stiu, eram sigur ca va veni o zi in care vei incerca si cu animale.
  • radu radu
    vezi,ca am bagat si un nevertebrat de la prosti tv;maruta;o adaug pe nevasta-sa,;asa ca vorbesti ca tampitul;iulian,manelistul lui peste;am bagat de peste tot necuvantatoare
  • Florin Florin
    nu e o idee rea, dar va fi dificil de pus in practica. videoclipurile cu animale fac milioane de vizualizari pe facebook si youtube si devin deseori stiri, asa ca public este. problema este ca o emisiune nu dureaza un minut, ci uneori mai bine de doua ore. Animalele mai sunt si imprevizibile, iar la sfarsit cine va primi laudele juriului : stapanii? Devine un concurs de circ, ceea ce deja nu mai este atragator. Ramane de vazut insa cum au gandit formatul.
  • Maria Maria
    O alta emisiune a A1 cu materiale de pe youtube :)). Imi inscriu melcul!
  • Domnul Filoftei Domnul Filoftei
    Prezentator e Mircea Badea , nu ? Doar el vorbeste limba varanilor si a altor animale .
  • tbancu tbancu
    mai mult de jumatate din lista ta ii ii poti regasii pe lista invitatiilor PROTV
  • Iulian Iulian
    Daca ziceau cei de la Pagina de Media ca ProTv va face un show cu animale, ziceai ca este super frumos si te inscri, acum ca zic Antena 1 deja te simti ca un rahat si comentezi ca prostu pe aici.
  • radu radu
    Mi-as dori ca acest show sa aduca pe scena,"animale" precum florin the parizer,adi wonerboy,valy the storm,maruta,morar,buzdugan,varciu,madalin ionesco,tara tv,gherghe,adelina,dragusanu,zavoranca etc;cu adevarat,se aduna de un circ pe cinste;iar dresorul principal,intr-un spagat eroic,ati ghicit,este dl.....LA PUSCARIE!!! VAE VICTIS,ANTENISTILOR!
  • vaisteaualor vaisteaualor
    Ce tare-i comunicarea A1:„se poate strecura orice animal, aptitudini deosebite să aibă sau o poveste”.
    care va sa zica, fiesce antenist (cine are) isi ia petu(nu sticla, ci animalu' de companie), ii dezvolta "aptitudinea" de a se "strecura" pe langa badigarzii cofetarului si de a memora/interpreta o poveste, apoi ii da drumu' in localu' cu preselectia.
    Scapa cine poate ...sa se strecoare si sa spuna o poveste. Este clar ca papagalii vor fi avantajati! :))
    O singura curiozitate am: Cine se va "strecura" in juriu si ce "aptitudini" deosebite va trebui sa aiba?
    Cateva sugestii: Mihai Petre (mai scade si somajul din raportarile oficiale) deoarece sigur vor fi caini si ursi dansatori. Brenciu si Banica ar putea juriza partea de canto, iar Gadea si Badea sunt experti in numere de raspuns la comenzi (dresaj).
    breaking news: se pregateste o a 3a emisiune de succes: plantele au talent. Orice posesor de iarba se poate strecura pentru a spune o poveste. Bonzaii nu sunt acceptati.

Trimite un comentariu

sus