Skip to main content

FOTO. Reacții dure pe internet după ce The Sun s-a implicat politic în alegeri printr-o copertă agresivă. Ploaie de imagini-pamflet

 
FOTO. Reacții dure pe internet după ce The Sun s-a implicat politic în alegeri printr-o copertă agresivă. Ploaie de imagini-pamflet
foto_ (1)

S-a întors împotriva lor. Internauții au reacționat cu o ploaie de fotografii-pamflet după ce tabloidul The Sun, deținut de familia Murdoch, a publicat, miercuri, pe prima pagină, o fotografie cu Ed Miliband, liderul partidului Laborist din Marea Britanie, mâncând dizgrațios un sandviș cu bacon (șuncă de porc). „Nu-i înghițiți porcăriile”, a titrat tabloidul.

Ieri, oamenii din social media au criticat aspru atacul celor de la The Sun, iar The Huffingtin Post (ediția din Marea Britanie) a titrat că respectiva copertă a arătat partizanatul politic în cel mai urât mod.

Publicitate

Astăzi, au venit și alte reacții. Utilizatorii de Twitter din întreaga lume au început să posteze fotografii cu ei în timp ce mănâncă diferite alimente într-un mod dizgrațios. Fotografiile sunt însoțite de hashtag-ul #JeSuisEd, pentru a-și arăta susținerea pentru Ed Miliband. 

Sun-Miliband

Save our bacon (n.r. in trad. Salvați-ne bacon-ul!) a titrat tabloidul britanic pe prima pagină. „Acesta este dezastrul pe care l-a făcut Ed unui sandviș lipsit de ajutor. În 48 de ore, poate face același lucru Marii Britanii”, mai scria pe coperta ziarului deținut de familia Murdoch.

Ed Miliband candidează pentru funcția de prim-ministru al Marii Britanii împotriva liderului partidului conservator, David Cameron.

În Marea Britanie au loc chiar astăzi alegeri parlamentare, iar potrivit unui sondaj, citat de Digi 24, liderul Partidului Laburist este la egalitate cu actualul prim-ministru David Cameron.

  • foto_ (2)
  • foto_ (3)
  • foto_ (4)
  • foto_ (5)
  • foto_ (6)
  • foto_ (1)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu