Skip to main content

Galele live ale show-ului Românii au talent încep mâine la Pro TV

 
Romanii au talent
Romanii au talent

Cel de-al cincilea sezon al emisiunii Românii au talent a ajuns la etapa semifinalelor. Pro TV lansează mâine ediţiile live ale show-ului care îi are ca prezentatori pe Smiley şi Pavel Bartoş.

Publicitate

Show-urile live, care se vor defăşura într-un nou decor, vor fi transmise, la fel ca până acum, în fiecare zi de vineri, de la ora 20.30.

Juriul de la Românii au talent, format din AndraMihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis, i-a ales pe cei 60 de concurenţi care se vor bate pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro sau pentru cel de originalitate în valoare de 10.000 de euro.

Începând cu acest sezon, show-ul va fi filmat în Ştefăneşti, într-unul dintre studiourile Kentauros Media, în locul studiourilor Buftea, în care erau filmate show-urile Pro, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI. Pentru prima dată, decorul Românii au talent se aliniază celor folosite în versiunile din Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii.

Smiley, despre galele live:

“Timp de nouă ediţii le-am prezentat românilor câteva sute de talente diverse, care au uimit şi au încântat publicul.  (...) Sunt bucuros să spun că ceea ce pregătim pentru show-urile live este cu adevărat senzaţional şi va surprinde telespectatorii, pe care-i aşteptăm să fie alături de noi în număr cât mai mare“.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus