Skip to main content

EXCLUSIV. Pentru prima dată, Românii au talent nu se va filma la Buftea. Unde vor avea loc galele live

 

PREMIERĂ. Andi Moisescu, Andra, Bebe Cotimanis şi Mihaela Rădulescu vor juriza galele live din studiouri noi. Pentru prima dată în istoria show-ului, Românii au talent nu va mai fi filmat în Studiourile Media Pro de la Buftea. În acest sezon, galele live se vor desfăşura în alte studiouri, la 10 -15 kilometri de Capitală.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, galele în direct Românii au talent vor avea loc în studiourile Kentauros, amplasate la Ştefăneştii de jos, din Judeţul Ilfov.

În prezent, Studiourile Media Pro sunt în discuţii pentru a fi vîndute. Unul dintre ofertanţi este Bobby Păunescu, în parteneriat cu o firmă americană, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Las Fierbinti este filmat intr-un sat, nu in studiourile MediaPro
  • In orice caz, imi doresc sa ma insel, dar cred ca PRO-ul isi va produce de acum continutul la Kentauros.
  • Las Fierbinti nu are nici o legatura cu studiourile de la Buftea ,ba chiar productia a fost externalizata catre alta firma inca de la sezonul 6
  • Asta e ultimul sezon Las Fierbinti. Dupa aceea, sunt sanse mici ca PRO-ul sa mai produca seriale.
  • Ce prostie.. studiorurile Kentauros sunt mici... si nici nu sunt atat de performante ca mediapro. Oricum probabil la buftea nu se va mai produce nimic din continutul PRO TV dupa ce vor fii vandute.
  • daca vand studiourile de la Buftea, nu cred ca vor mai exista seriale noi pe Protv.

Trimite un comentariu

sus