Skip to main content

Mircea Badea își joacă propriul rol într-un film

 
Mircea Badea își joacă propriul rol într-un film
Mircea Badea

Mircea Badea face revista presei într-un film care va fi lansat în cinematografe pe 15 mai. El își joacă propriul rol și prezintă o emisiune de revista presei. Despre ce film este vorba, în continuare.

Filmul în care joacă prezentatorul TV este Live, lungmetraj regizat de Vlad Păunescu, proprietarul studiourilor Castel Film.

Publicitate

Realizatorul În gura presei are o apariție episodică, în care face revista presei pe un subiect tratat în film, la o televiziune al cărei nume nu este precizat.

De altfel, subiectul filmului Live este legat de media: este povestea Emei (intrerpretată de Rodica Lazăr), o prezentatoare TV de succes, gazda unei apreciate emisiuni de investigații la postul Dada TV. În goana după rating, unul dintre cazuri o aduce în mijlocul unui scandal de proporții, cu legături politice.

Pelicula îi mai are în distribuție pe actorii Rodica Lazăr, Tudor Chirilă, Crina Tofan, Ioana Blaj, Constantin Chiriac, Adrian Titieni, Doru Ana, Claudiu Bleonț.

Scenariul este semnat de Vlad Păunescu și Mihai Mănescu, director de imagine Adrian Silișteanu, scenografia a fost realizată de Călin Papură, costumele au fost create de Oana Păunescu, montaj Dan Nanoveanu, muzica Petru Mărgineanu.

Mircea Badea

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Care divertisment visezi? La ProTv in vara va rula in prime-time doar filme, in toamna: Vocea Romaniei, MasterChef(2 editii/saptamana), Tumble, Visuri la Cheie, Filme de weekend si cam atat.
  • Cît durează apariția lui MB...15 sau 20 de secunde...
    Și este mai importanta stirea asta in comparatie cu cea data de altii referitoare la schimbarea strategiei Pro tv, de la filme catre divertisment?

Trimite un comentariu