Skip to main content

Mircea Badea îşi joacă propriul rol într-un film

 
Mircea Badea Live
Mircea Badea Live

Mircea Badea face revista presei într-un film care va fi lansat în cinematografe pe 15 mai. El îşi joacă propriul rol şi prezintă o emisiune de revista presei. Despre ce film este vorba, în continuare.

Publicitate

Filmul în care joacă prezentatorul TV este Live, lungmetraj regizat de Vlad Păunescu, proprietarul studiourilor Castel Film.

Realizatorul În gura presei are o apariţie episodică, în care face revista presei pe un subiect tratat în film, la o televiziune al cărei nume nu este precizat.

De altfel, subiectul filmului Live este legat de media: este povestea Emei (intrerpretată de Rodica Lazăr), o prezentatoare TV de succes, gazda unei apreciate emisiuni de investigaţii la postul Dada TV. În goana după rating, unul dintre cazuri o aduce în mijlocul unui scandal de proporţii, cu legături politice.

Pelicula îi mai are în distribuţie pe actorii Rodica Lazăr, Tudor Chirilă, Crina Tofan, Ioana Blaj, Constantin Chiriac, Adrian Titieni, Doru Ana, Claudiu Bleonţ.

Scenariul este semnat de Vlad Păunescu şi Mihai Mănescu, director de imagine Adrian Silişteanu, scenografia a fost realizată de Călin Papură, costumele au fost create de Oana Păunescu, montaj Dan Nanoveanu, muzica Petru Mărgineanu.

Mircea Badea

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Care divertisment visezi? La ProTv in vara va rula in prime-time doar filme, in toamna: Vocea Romaniei, MasterChef(2 editii/saptamana), Tumble, Visuri la Cheie, Filme de weekend si cam atat.
  • pArA pArA
    Cand am citit titlu am crezut ca au scos astia "Poveste de cartier 2" cu Sorinel Copilul de Platina. :)
  • geo geo
    Cît durează apariția lui MB...15 sau 20 de secunde...
    Și este mai importanta stirea asta in comparatie cu cea data de altii referitoare la schimbarea strategiei Pro tv, de la filme catre divertisment?

Trimite un comentariu

sus