Skip to main content

OFERTĂ. Cum poți avea autografe de la doi militari americani de excepție. Pachet special la conferința American Heroes

 
OFERTĂ. Cum poți avea autografe de la doi militari americani de excepție. Pachet special la conferința American Heroes
American Heroes - A Leadership Lesson

Pachet special pentru cititorii Paginademedia.ro la una dintre cele mai așteptate conferințe ale anului: American Heroes, A Leadership Lesson.

Robert O’Neill, militarul care l-a lichidat pe Osama Bin Laden și Scott Moore, care a coordonat evenimente precum Desert Storm si a inspirat filmul Capitanul Philips (cu Tom Hanks), vor vorbi la București pe 28 mai la McCann/Thiess Conferences.

Publicitate

Cititorii Paginademedia.ro vor primi un preț special pentru biletele la conferință, dar și câte un afiș cu autografele celor doi militari de excepție, unii dintre cei mai decorați veterani din SUA.

Prețul special pentru cititori este limitat: 50 de locuri, iar prețul este de 125 de euro, cu 15% sub tariful normal. În pachet intră participarea la conferință și, garantat, afișul cu autografele lui Robert O’Neill (cel care l-a lichidat pe Bin Laden) și Scott Moore (din experiența căruia a fost inspirat filmul Capitanul Philips, cu Tom Hanks).

Pentru a beneficia de pachetul special, postați un comentariu la acest articol sau trimiteți un mail la contact@paginademedia.ro

Cariere de excepție

Robert O’Neill – militarul care l-a lichidat pe Bin Laden. Poziții de comandă în peste 400 de misiuni

• In noiembrie 2014, O'Neill a declarat ca este cel care l-a împușcat pe Osama bin Laden în timpul raidului de la Abbottabad din 2 mai, 2011.

Rob O'Neill este unul dintre cei mai decorați veterani ai timpurilor noastre. De-a lungul timpului a antrenat peste 800 de soldați pentru misiuni tactice și operațiuni speciale.

A fost lider de echipă în cadrul Naval Special Warfare Development Group (DEVGRU). A primit ordin de relocare de peste 10 ori și a deținut poziții de comandă în peste 400 de misiuni de luptă, pe 4 fronturi diferite de război. Un membru extrem de bine calificat și instruit al forțelor speciale de intervenție Navy SEAL, a condus elita militară și a fost implicat în unele dintre cele mai importante operațiuni ale Statelor Unite.

Decorații. Unul dintre cei mai decorați veterani ai Statelor Unite, lui O'Neill i s-au acordat peste 52 de distincții militare, printre care două medalii Silver Star, cea de-a treia distincție militară care poată fi acordată unui militar american pentru fapte extraordinare împotriva unui inamic al Statelor Unite ale Americii.

Scott Moore – militarul cu peste 2000 de misiuni la activ. A inspirat un film cu Tom Hanks

Contraamiralul Scott Moore este unul dintre cei mai legendari, dar în același timp necunoscuți, eroi ai timpurilor noastre.

A fost comandantul unei echipe Joint Special Operations Task Force care a întreprins peste 2000 de misiuni de risc maxim împotriva liderilor inamicilor. De asemenea, a dirijat mai multe operațiuni critice de salvare de ostatici, atât în Afganistan, cât și în largul coastelor somaleze.

Incredibila operațiune de salvare din Somalia a fost inspirația atât pentru cartea Căpitanului Richard Phillips intitulată A Captain's Duty: Somali Pirates, Navy SEALs, and Dangerous Days at Sea, cât și pentru filmul Captain Phillips apărut în anul 2013.

În calitatea sa de comandant al Naval Special Warfare Development Group (DEVGRU), a condus elita forțelor militare americane pe parcursul celor mai periculoase momente din istoria recentă. De-a lungul celor 30 de ani de serviciu militar, Moore a condus peste 2000 de misiuni.

A coordonat echipele din timpul evenimentelor militare precum Desert Storm, Just Cause (Panama), ori a intervențiilor din Bosnia, Mogadishu, Haiti sau 9/11. Este fost comandant al Naval Special Warfare Development Group (DEVGRU), iar pe parcursul carierei a ocupat și pozițiile de Director of Counter-Terrorism la National Security Council, respectiv Deputy Director for Special Operations la Pentagon.

Conferința AMERICAN HEROES, A Leadership Lesson, va avea loc în 28 mai, 2015, la Willbrook Platinum Business and Convention Center, Mahogany Court, de la ora 18:00.

Pentru a beneficia de pachetul special, postați un comentariu la acest articol sau trimiteți un mail la contact@paginademedia.ro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Dar ce avem noi aici? "Seymour Hersh: White House lied about how they found and killed bin Laden" http://boingboing.net/2015/05/11/seymour-hersh-white-house-lie.html
 • O idee minunata a lui Enoiu.
  Dintotdeauna mi-am pus intrebarea "cine este soldatul care l-a impuscat pe Bin-Laden?"
  Acest soldat este evident strategul care conduce planeta din umbra si merita sa consum timp pentru a-l cunoaste.
  Si sa consum si bani.
  Trebuie sa le mai arate romanilor pe femeia cu barba, pe cel mai mic om din lume, vitelul cu doua capete si pe nepoata oii Dolly.
  O idee de marketing pentru fasnetul geniu vizionar Enoiu: sa vanda pachete (bilet de avion fara retur, cazare hotel, bilet de intrare la conferinta) comunitatii musulmane din Franta.

  Conferinta asta este o tampenie, cu priza la publicul idiot din USA.
  Acolo exista monumente si placute memoriale de genul "La acest restaurant, pe 30 Februarie 1932 au baut o cafea Bonnie si Clyde".
  Uite, inca o idee pentru Enoiu: sa faca o conferinta cu bucatarul de la restaurantul unde au baut cafea Bonnie si Clyde!!!!

  Le doresc o experienta de neuitat participantilor!.

Trimite un comentariu