Skip to main content

PARTENERIAT. Militarul american care a inspirat filmul Căpitanul Philips, cu Tom Hanks, la București. Carieră militară cu sute de misiuni. Ofertă specială pentru conferința American Heroes

 
PARTENERIAT. Militarul american care a inspirat filmul Căpitanul Philips, cu Tom Hanks, la București. Carieră militară cu sute de misiuni. Ofertă specială pentru conferința American Heroes
Moore-Scott

PARTENERIAT. Are peste 2.000 de misiuni la activ, sute de acțiuni în care a fost lider de echipă, în conflicte precum războiul din Golf sau operațiunile din Afganistan. A inspirat filmul Căpitanul Philips, cu Tom Hanks. Scott Moore, un militar american cu o carieră de excepție vine la București, la conferința American Heroes - A Leadership Lesson.

Paginademedia.ro trece în revistă cariera militară a lui Scott Moore, unul din speakerii conferinței.

Publicitate

Înainte de cariera lui Scott Moore, câteva detalii despre conferință:

Vorbitori vor fi Scott Moore și Robert O'Neill, de asemenea un militar de carieră, Navy Seal, cu sute de acțiuni la activ.

Cititorii Paginademedia.ro vor primi un preț special pentru biletele la conferință, dar și câte un afiș cu autografele celor doi militari de excepție, unii dintre cei mai decorați veterani din SUA.

Pentru a beneficia de pachetul special, postați un comentariu la acest articol sau trimiteți un mail la contact@paginademedia.ro.

Conferința AMERICAN HEROES, A Leadership Lesson, va avea loc în 28 mai, 2015, la Willbrook Platinum Business and Convention Center, Mahogany Court, de la ora 18:00.

Scott Moore, militarul care are la activ 2000 de misiuni

Contraamiralul Scott Moore este unul dintre cei mai legendari, dar în același timp necunoscuți, eroi ai timpurilor noastre. În calitatea sa de comandant al Naval Special Warfare Development Group (DEVGRU), a condus elita forțelor militare americane pe parcursul celor mai periculoase momente din istoria recentă. De-a lungul celor 30 de ani de serviciu militar, Moore a condus peste 2000 de misiuni și a văzut din prima linie a frontului ceea ce mulți comandanți doar citesc în rapoarte. El a luat parte la operațiuni pe întreg globul, iar experiența sa este foarte variată, de la conducerea grupurilor mici, până la planificarea tactică la scară largă.

Moore a comandat la fiecare nivel, și, de la operațiunile din Afghanistan, până la informările din Biroul Oval, el este omul în care liderii Statelor Unite al Americii au încredere când a da greș nu este o opțiune.

Realizări incredibile. Moore a comandat forțele de intervenție SEAL în momente marcante ale istoriei recente, în operațiuni precum Desert Storm, Just Cause, în Panama, Bosnia, Mogadishu, 9/11 și Haiti. A fost comandantul unei echipe Joint Special Operations Task Force care a întreprins peste 2000 de misiuni de risc maxim împotriva liderilor inamicilor. De asemenea, a dirijat mai multe operațiuni critice de salvare de ostatici, atât în Afganistan, cât și în largul coastelor somaleze.

Incredibila operațiune de salvare din Somalia a fost inspirația atât pentru cartea Căpitanului Richard Phillips intitulată A Captain's Duty: Somali Pirates, Navy SEALs, and Dangerous Days at Sea, cât și pentru filmul Captain Phillips, apărut în anul 2013.

După comanda DEVGRU, Moore a deținut poziții de conducere tot mai complexe. A fost directorul departamentului de contraterorism din cadrul National Security Council și director adjunct pentru operațiuni speciale la Pentagon. Acolo a fost direct subordonat Amiralului Mike Mullen, care a devenit apoi președinte al Șefilor de Stat Major (Joint Chiefs of Staff), iar Moore i-a fost consultantul principal pe probleme de contraterorism.

Timp de un an, Moore a deținut poziția de comandant adjunct al Reprezentanței Apărării Americane în Pakistan (Office of Defense Representative to Pakistan), și unde a fost unul dintre ofițerii superiori care au menținut contactul direct cu armata pakistaneză. Și-a folosit experiența neprețuită în leadership strategic, gestionând situații schimbătoare și aliați care nu aveau întotdeauna aceleași priorități ca și Statele Unite. Cel mai recent, Moore a ocupat postul de comandant adjunct al DEVGRU, unde s-a ocupat de recrutarea, antrenarea, echiparea și trimiterea în luptă a elitei militare americane.

Scott Moore ca speaker

Moore oferă audienței ocazia unică în viață de a privi în mintea omului care, datorită competențelor operaționale ieșite din comun și experienței sale neprețuite în leadership, este unul dintre puținii care știu cu adevărat ce înseamnă să pui bazele și să conduci cele mai performante echipe din lume.

Având experiență în leadership operațional și strategic, Moore înțelege provocările aparte cu care se confruntă liderii în încercarea de a reconcilia diferențele dintre oamenii care lucrează în birouri și cei care merg pe teren, dintre ritmul tot mai alert și dimensiunile tot mai mari ale operațiunilor întreprinse.

Expert în probleme de securitate națională, Moore abordează aspectele geopolitice ce influențează lumea în care trăim, deciziile pe care și le-a asumat pe câmpul de luptă și transpune expertiza sa în leadership în situații în care o decizie rapidă poate însemna diferența dintre viață și moarte, într-un context plin de adrenalină și suspans, care ține audiența cu sufletul la gură.

În timpul său liber, Scott Moore escaladează cei mai înalți munți și cele mai periculoase piscuri, de la Everest, la Mont Blanc, Muntele McKinley și Anzii. În prezent, colaborează cu una dintre fundațiile Navy SEAL și oferă consultanță pe probleme strategice.

OFERTĂ SPECIALĂ. Pachet special pentru cititorii Paginademedia.ro la una dintre cele mai așteptate conferințe ale anului: American Heroes, A Leadership Lesson. Cititorii Paginademedia.ro vor primi un preț special pentru biletele la conferință, dar și câte un afiș cu autografele celor doi militari de excepție, unii dintre cei mai decorați veterani din SUA.

Prețul special pentru cititori este limitat: 50 de locuri, iar prețul este de 125 de euro, cu 15% sub tariful normal. În pachet intră participarea la conferință și, garantat, afișul cu autografele lui Robert O’Neill și Scott Moore.

Pentru a beneficia de pachetul special, postați un comentariu la acest articol sau trimiteți un mail la contact@paginademedia.ro

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu