Skip to main content

PARTENERIAT. Unul dintre cei mai decorați veterani din armata americană, fost Navy Seal, vine la București la conferința American Heroes.

 
PARTENERIAT. Unul dintre cei mai decorați veterani din armata americană, fost Navy Seal, vine la București la conferința American Heroes.
Robert Oneill

PARTENERIAT. Robert O'Neill, unul din cei mai decorați veterani din armata americană, vine la București la American Heroes - A Leadership Lesson, primul eveniment din seria McCann Thiess Conferences. Membru al forțelor speciale de intervenție Navy SEAL, Robert O'Neill are peste 50 de distincții la activ, a deținut poziții de comandă în peste 400 de misiuni și a antrenat peste 800 de soldați pentru misiuni tactice și operațiuni speciale. Este și colaborator al Fox News.

Paginademedia.ro trece în revistă cariera militară a lui Robert O'Neill, unul din speakerii conferinței.

Publicitate

Înainte de cariera lui Robert O'Neill, câteva detalii despre conferință:

Vorbitori vor fi Robert O'Neill și Scott Moore, de asemenea un militar cu o carieră de excepție, Detalii despre Scott Moore, aici.

Cititorii Paginademedia.ro vor primi un preț special pentru biletele la conferință, dar și câte un afiș cu autografele celor doi militari de excepție, unii dintre cei mai decorați veterani din SUA.

Pentru a beneficia de pachetul special, postați un comentariu la acest articol sau trimiteți un mail la contact@paginademedia.ro.

Conferința AMERICAN HEROES, A Leadership Lesson, va avea loc în 28 mai, 2015, la Willbrook Platinum Business and Convention Center, Mahogany Court, de la ora 18:00.

Robert O'Neill - Navy SEAL cu sute de misiuni în poziții de comandă

Rob O'Neill este unul dintre cei mai decorați veterani ai timpurilor noastre. A fost lider de echipă în cadrul Naval Special Warfare Development Group (DEVGRU). A primit ordin de relocare de peste 10 ori și a deținut poziții de comandă în peste 400 de misiuni de luptă, pe 4 fronturi diferite de război. Un membru extrem de bine calificat și instruit al forțelor speciale de intervenție Navy SEAL, a condus elita militară și a fost implicat în unele dintre cele mai importante operațiuni ale Statelor Unite. Cu cea mai mare parte a carierei sale ținută secretă, O'Neill este acel om din teren despre care nu auzim niciodată, dar despre care știm că există. A fost unul dintre acei profesioniști tăcuți, care îndeplinesc cele mai dificile sarcini în cele mai vitrege condiții posibile, deservind și protejându-și țara în mod remarcabil, din umbră.

În domeniul său de activitate, capacitatea de a lua decizii sub presiune este o necesitate absolută pentru a atinge succesul, iar Robert O’Neill a dat dovadă de experiență în situații excepționale, caracterizate de un nivel ridicat de risc și de incertitudine. De-a lungul timpului a antrenat peste 800 de soldați pentru misiuni tactice și operațiuni speciale. O’Neill aduce cu sine, în rândul organizațiilor, o expertiză unică și își transpune abilitățile dobândite prin antrenamentul SEAL intens în viziuni de perspectivă, cu impact major în leadership, în capacitatea de luare a deciziilor, în abilitatea de a acționa în medii incerte și în cum să devii „cel mai bun dintre cei mai buni”. Motto-ul său este „nu renunța niciodată” iar O'Neill consideră că acesta este cel mai important factor în atingerea succesului. El ne reamintește că soldații care fac muncile cele mai murdare sunt adesea cei care trebuie să facă cele mai mari sacrificii.

Medaliile lui O'Neill: 52 de distincții militare

Unul dintre cei mai decorați veterani ai Statelor Unite, lui O'Neill i s-au acordat peste 52 de distincții militare, printre care două medalii Silver Star, patru medalii Bronze Star with Valor, medalia Joint Service Commendation Medal with Valor, trei decorațiuni Presidential Unit Citation și două medalii Navy/Marine Corps Commendation with Valor.

Medalia Silver Star este cea de-a treia distincție militară care poată fi acordată unui militar american pentru fapte extraordinare împotriva unui inamic al Statelor Unite ale Americii.

Medalia Bronze Star with Valor este acordată pentru merit, iar mențiunea „with Valor” (cu Vitejie) semnifică săvârșirea unor acte de eroism și participarea directă în operațiuni militare. Este cea de-a patra medalie acordată de Forțele militare ale Statelor Unite ale Americii și cea de-a noua distincție militară per total. Medalia Joint Service Commendation Medal este acordată pentru serviciu superior în cadrul unui comandament al forțelor militare unite și are cel mai înalt grad dintre medaliile din clasa sa.

Experiență militară: expert în supraviețuire, maestru instructor și lunetist

Experiența militară. O'Neill a avansat la gradul de Senior Chief Petty Officer (Maistru Militar Principal Senior) în cadrul US Navy și a servit ca Team Leader în cadrul DEVGRU, poziții greu de obținut. O'Neill are o întreagă listă de certificări obținute, inclusiv certificat de instructor, preparator fizic, maestru instructor specialist (master training specialist), lunetist și breacher (specialist în tehnici de infiltrare), supraveghetor de scufundări și expert în supraviețuire.

O'Neill a fost de asemenea ofițer responsabil cu arme mici, demolări, lupte în spații închise, tehnici explozive de pătrundere, incendii și manevre, precum și cu siguranța sistemelor laser. Printre calificările sale în operațiuni aeriene se numără cea de maestru H.A.H.O., în salturi de la mare altitudine și cu deschiderea parașutei la mare înălțime cu cădere liberă, parașutist maestru tandem și maestru bundle, plior atestat, parașutist naval maestru, ofițer responsabil cu siguranța zonei de parașutare (DZSO - Drop Zone Safety Officer), instructor/examinator pentru operațiuni aeriene, și inspector responsabil cu asigurarea calității. Are la activ peste 1000 de salturi cu parașuta.

De la încheierea serviciului miitar activ, O'Neill a co-fondat organizația non-profit Your Grateful Nation, care oferă sprijin eroilor din Forțele Speciale și familiilor acestora în procesul de tranziție spre sectorul privat. Organizația oferă mentorat la nivel excutiv, servicii de tranziție și sprijin pentru stabilitatea întregii familii. Robert O'Neill este, de asemenea, colaborator al Fox News.

Scott Moore, militarul care are la activ 2000 de misiuni

Bun cunoscător al mediului de afaceri, O’Neill explică de ce pregătirea este mult mai importantă decât supra-planificarea sau micro-managementul. El atenționează asupra faptului că, în momente critice, nu există timp pentru a planifica, ci numai pentru a acționa.

Consecvent cu motto-ul său - „Nu renunța niciodată!” - Robert O’Neill aduce cu sine o expertiză unică pentru organizații și își transpune abilitățile dobândite prin antrenamentul SEAL în recomandări despre evaluarea și managementul riscurilor, despre modalitatea prin care procesul de luare a deciziilor se poate separa de emoții, mai ales în situații limită, precum și despre felul în care trebuie gestionată o echipă.

OFERTĂ SPECIALĂ. Pachet special pentru cititorii Paginademedia.ro la una dintre cele mai așteptate conferințe ale anului: American Heroes, A Leadership Lesson. Cititorii Paginademedia.ro vor primi un preț special pentru biletele la conferință, dar și câte un afiș cu autografele celor doi militari de excepție, unii dintre cei mai decorați veterani din SUA.

Prețul special pentru cititori este limitat: 50 de locuri, iar prețul este de 125 de euro, cu 15% sub tariful normal. În pachet intră participarea la conferință și, garantat, afișul cu autografele lui Robert O’Neill și Scott Moore.

Pentru a beneficia de pachetul special, postați un comentariu la acest articol sau trimiteți un mail la contact@paginademedia.ro

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu