Skip to main content

Pro TV a obținut licențe de emisie prin cablu pentru 13 stații locale, printre care Brașov, Cluj și Constanța

 
Pro TV a obținut licențe de emisie prin cablu pentru 13 stații locale, printre care Brașov, Cluj și Constanța
Televizor

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat acordarea a 13 licențe prin cablu pentru stațiile locale ale Pro TV. Solicitarea Pro TV vine în contextul în care emisia analogică terestră va fi oprită la data de 17 iulie.

Stațiile locale care au primit licență prin comunicații electronice sunt: Bucureşti, Alba Iulia, Arad, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Sibiu, Timişoara și Tg. Mureş.

Publicitate

Peste 20 de societăți din cele 55 care care dețin licenţe cu difuzare terestră au solicitat Consiliului Național al Audiovizualului licenţe de cablu, pentru a-şi putea continua activitatea şi după data de 17 iulie, când va înceta emisia analogică terestră în România, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

„Nu e solicitare de licență nouă, dar e încă un tip de semnal pe care să-l putem furniza, pentru a putea să păstrăm și semnalul HD pe care până acum l-am transmis în baza unei licențe experimentale”, a declarat în fața membrilor CNA Adriana Păpureanu, reprezentanta postului. „Pentru stațiile locale încercăm să păstrăm oamenii pe care îi avem pe stațiile locale.”, a mai adăugat aceasta.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Să fim serioși...ce stații locale funcționale mai are Pro TVul ...la Galați...mă cam îndoiesc...mai au un corespondent și un cameraman acolo, care transmit catre stația regionala Constanța...Pro tv Galați este și acum în variantă non HD în pachetul de bază Digi Cablu...deci despre ce vorbim ?

Trimite un comentariu