Skip to main content

RCS a numit un nou CEO, în locul lui Alexandru Oprea

 
alexandruoprea-mediafax
alexandruoprea-mediafax

Sursa foto: Mediafax
Alexandru Oprea, fostul director general al RCS. Sursa foto: Mediafax

Publicitate

Compania RCS&RDS are un nou director general, după plecarea lui Alexandru Oprea. Consiliul de Administratie al RCS&RDS l-a numit joi, 7 mai 2015, pe Serghei Bulgac, scriu Adevărul FinanciarHotNews şi Ziarul Financiar, citând surse din piaţa telecom.

Serghei Bulgac a ocupat anterior functia de vicepreşedinte pentru operaţiuni financiare, lucrand in RCS&RDS din anul 2003, potrivit ZF. Înainte de RCS, Bulgac a făcut parte din echipa fondului de investiţii Epic, care are acţiuni la compania de cablu.

Reamintim că RCS a anunţat, pe 10 aprilie, că Alexandru Oprea, Director General si Presedinte al Consiliului de Administratie RCS & RDS, îşi înceteaza colaborarea cu compania, după 18 ani de activitate.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • daniel daniel
    Sper sa continue pe linia echidistanta si serioasa. Ca abonat RCS RDS am urmatoarele propuneri. Sa continue politica cu telefonia mobila: preturi mici si extinderea acoperirii nationale. Sa bage toate documentarele pe Digi Play, in asa fel incat sa le poti urmari la orice ora, nu neaparat atunci cand sunt transmise la tv, cand poate ai alta treaba si nu ai timp sa stai in fata televizorului. Nu sunt disperat dupa fotbal dar ador tenisul. Continuati cu transmisiunile turneelor de tenis.

Trimite un comentariu

sus